.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: естроген

естроген

за да бъде женствена жената най вече и помага този хормон.той също така предпазва и от нежелана бременност.
    та вапроса ми е :
    Колко Струва?
    ако някой знае моля ви кажете!
    Благодаря

Guest
    естроген съдържат пове4ето противоза4атъ4ни пример Диане 35

Пача, много си глупава. Хормони се изписват само по лекарско предписание. А да не говорим, че не е хубаво да се бъркаш в естествените си хормонални равнища, освен ако не е наложително.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Повече от фен
    Град
    lunata
    wtf

темата не съм я написала за ме обиждат!
    просто питам така 4е малко се сдържаите!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    Хормони се изписват само по лекарско предписание. А да не говорим, че не е хубаво да се бъркаш в естествените си хормонални равнища, освен ако не е наложително.
    Точно така, с някои неща игра не бива, суетата не е по - важна от здравето.

така...значи...историята е следната : имам малки гърди а и нещо не ми харесва че по корема имам косми както и по гърба!за тва един ден наскоро една приятелка ми каза че тва ми окосмяване и малките гърди се дължало на недостик на женски хормони, а естрогена си е един от най-женствените хормони и за тва реших че може би ако го пия (примерно противазачатъчни) ще се оттърва от тези си проблеми!
    всъщност вие ми дайте съвет как да постъпя в този случай без да ми се налага да приемам такива "крайни" мерки

Вече ти е ясно, че естроген няма да можеш да ползваш.
    Първото, което можеш да направиш е да отидеш в някоя лаборатория и да си изследваш нивата на естрогена и тестостерона. Ако са в граници(което е най-вероятно), значи си просто такава. Второ питай майка си на твоите години дали е имала същите проблеми(ако може да се нарекат проблеми).
    И трето може да си купиш добавки стимулиращи секрецията на естроген. Отиваш в аптеката и питаш. те са най-често на билкова основа и може всеки да ги ползва.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Мега фен
    Град
    София
    Добри идеи, но пък е супер нормално и да е заради възрастта. По себе си съдя. Имах проблеми с хормоните по подобен начин, сега вече всичко е наред, да чукна на дърво. Дано и при теб да стане така

ами аз съм на 18год. и все пак разбирате че е доста гадно тва окосмяване а и малки гърди - 90см гръдна обиколка а иначе майка ми каза че и тя е била като мен та даже и по зле. ама за добавките - ходих и си купих едни но никво деиствие нямаше а и забравих да ви кажа че съм доста слаба(също голям мой недостатък с който немога да се преборя колкото и да ям) и се чудя вече дали съм новмална

90 гръдна, ти колко искаш 105 ли!?!? Да не си Преслава.

Мега фен
    Град
    София
    Ми да ти кажа не съм виждала слаби момичета с големи гърди, естествени де...то фолк певици колкото искаш. А окосмението винаги можеш да го махнеш по някакъв начин - кола маска, лазерна епилация, депилатори...Ако наистина те притеснява ходи на лекар. А цикъла как ти е...смисъл редовен ли е ...сори за въпросите ама...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Чакай бе Тва че гръдната и обиколка е 90 не означава че непременно бюста и е голям, може да има просто широк гръб

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Чакай бе Тва че гръдната и обиколка е 90 не означава че непременно бюста и е голям, може да има просто широк гръб
    Ами тогава да си пише чашката на сутиена, защото 90 гръдна е повече от нормално.

ами цикъла ми е редовен е с малки отклонения (при нередовен секс )ина4е чашката ми е 75 Б, но тва не е най сигурното за номер де.
    а за окосмяването приложила съм доста неща, ходих на лекар и ми каза че е от възрастта а и се предавало от майка ми както и всичко друго и каза просто да изчакам до 25год зашото тогава г/д спирал растежа.
    ама все пак до 25 год мое и да не съм жива(бъзик ).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си