.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Kakvo da pravqQ ? :(

Здравейте,бих искала да разкажа моята история и ако е възможно да ми дадете съвет какво да правя,защото вече незнам.Значи харесвам едно момче,което е 8-ми клас а аз съм 6-ти.В началото на тази учебна година го забелязах и ми стана много симпатичен.Попринцип аз съм срамежлива и почти винаги когато мина покрай него немога да го погледа в очите.Познавам хора от неговия клас и даже с едно момче се прибирам от даскало.Непрекъснато говора за него но нямам смелост да отида при него и да му кажа че го харесвам,което е лошо.Не че неискам а просто ме е страх от реакцията му.Един ден стана така че моя приятел му каза че го харесвам.След време си разменихме и skype-овете и почнахме да си пишем.Той ми каза че от пътите когато сме се срещали мисли 4е съм много готина.Имаме и общи интереси и т.н.Запознах се и с неговите най-добри приятели и от време на време си говорим.Но все още немога да преодулея този срам и да отида при него и да си поговорим.По коридорите като се видим си казваме "здрасти" но нищо повече.Моите приятели ми казват че трябва да отида при него и в очите да му кажа че го харесвам,но така и не го направих.Има и едно момиче което ми се вклучи в skype и ме лъжеше че тои си има гадже само и само да го зарежа.Моля ви кажете ми какжо да правя защото наистина МНОГО го харесвам и неискам заради това че ме е срам да ми го замат.Благодаря предварително!!!

Фен
    Град
    {In YoUr HeArT}
    emi kato neizkash da ti go vzemat se prestrashi ili puk produljavai da si govorish s nego po skype puskai razni nameci 4e go haresfash i t.n. i sled vreme kato te opoznae moje i toi da te haresa..
    P.S. ne izkam da te ot4aivam,no obiknovenno na mom4etata na negovata vuzrast nqkaksi im e pod dostoinstfoto da se zanimavat s shestoklasni4ki no moje toi da e razli4en nz vse pak ne go poznavam iii... uspeh vse pak dano se polu4i mejdu vas
    {{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    заебаваш срама... няма нищо страшно в това да поговориш с момче... аз съм на принципа : няма значение дали говоря с манекенка или клошар все ми е едно... хора... аз съм си себе си... а ти трябва просто да отидеш при него, попитай го как е, как е минал деня му и тн... това прави мн добро впечатление, че се интересуваш от него... а защо те е страх от реакцията му? нали вече знае че го харесваш... кво ти пука... поговорете си малко, за да те опознае на живо, не само по скайп... и ще видиш после колко е лесно
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

e mersi mn za suvetite... a tova za 6estoklasni4kite...spored mene ne go interesuvat godinite.... no kakto i da e... mersi o6te vernuj

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Важното е да преодолееш срама.Знам че е трудно защото и аз съм така,но трябва да се пробваш.Ако искаш да му кажеш нещо събери смелост и му го кажи.Рискът е майката на успеха
    Запази спокойствие и бъди уверена в себе си.Успех!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми боя се, че ако не преодолееш срама няма какво да правиш друго?За какво пишеш тема, ние не можем да ти помогнем да станеш по-смела в действията си, само ти можеш да го направиш, стига да искаш.Опитай се....няма да те отблъсне естествено, нали смята, че си готина, което наистина е положително?Отиваш при него и му казваш, че искаш да му кажеш нещо и му го казваш.И вече виж как ще се развият нещата, ако искаш можеш и на среща да го поканиш.

Guest
    e da vie nemojete vmesto mene da preodoleete srama ama prosto iskax da polu4a suvet ni6to drugo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си