.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли в любовта по Интернет?

Гласували
71. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

11 15,49%
  • Не

29 40,85%
  • Възможно е

26 36,62%
  • Не съм сигурен

5 7,04%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Вярвате ли в любовта по Интернет?

Напоследък е тенденция, много хора да се влюбват в човек, до като си общуват заедно през Интернет, без физически да са били заедно никога. Възможна ли е тази любов? Какво мислите за този тип любовни връзки и взаимоотношения?

п.п. моя приятелка се влюби така в човек от Италия и повече от година общуват и поведението им е почти като на реални гаджета.

Guest
    Смятам,че е възможно.Понеже да обичаш някого,това значи да обичаш характера му,а не външността му.Така че смятам,че е съвесем норамално,ако подържаш връзка с някой от нет-а и го опознаеш по характер,да се влюбиш в него

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, ако се виждат през някаква уеб камера и говорят много време, постоянни са и са искрени един с друг, ми да, според мен може да има.Но това според мен не са много чести случаи.Иначе само с чат...не.А и ако приятелката ти наистина знае какво е любов и не се лъже не мога да твърдя, че няма.

Da se zapoznae6 s niakoi po internet i posle da se vidite da!no cialoto vi ob6tyvane da e po internet,bez kameri i tn,ne mislia 4e 6te se poly4i ne6to seriozno!Osobeno ako ne znaiat kak izglejda tozi s koito si pi6at!Mnogo 4esto razo4arovanieto e goliamo!

takova jivotno nqma.. kolkoto i kofti da zvu4i tova si mislq mn`po dobre e da poznavash gadjeto si li4no v smisul da se poznavate ot nqkoi blizak ili neshto takova.. shte iamte obshti poznati i pove4e obshti temi.. imala sum takava vruzka (e s mom4eto se vijdahme de) no vsi4ko zavurshi mn`zle toi me luga (i az nego ..) i sega do kude se stigna.. mrazq go!!

Супер фен
    Nem!!!Ne vqrvam ... vypreki che s segashntoo mi gadje se zapoznah po internet.A toi si ma ahresa i taka .... ama pak ne vqrvam.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Възможно е разбира се. Любовта може да се развива навсякъде

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Една любов може да се роди в интернет, но да продължи и да просъществува само и единствено в чата - не, не мисля. Вярно, любовта е да обичаш характера, начина на мислене, но какво ще кажете за тръпката, страстта, докосването, малките движения и т.н. Те нито могат да бъдат видяни, нито усетени в интернет. Само и единствено черните буквички не могат да бъдат истински чувства. Отделен въпрос е доколко хората са напълни искрени в чата

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Nem!!!Ne vqrvam ... vypreki che s segashntoo mi gadje se zapoznah po internet.A toi si ma ahresa i taka .... ama pak ne vqrvam.
    az pyk vqrvam ...

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    възможно е ест. аз с мойто гадже се запознах в интернет..и сега си се оби4каме много
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Ако само запознанството е в интернет , а после връзката е на живо ( даже от един и същ град ) -тогава е напълно възможно.НО ако само чрез чат - никаква любов,просто ИЗКЛЮЧЕНО ! Може би само привличане от разменените снимки ... Любов от различни държави няма , а от различни градове може да има ( при условие ,че се видят на живо )

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Вярвам в любовта започнала в чата, но имала продължение в реалния живот
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Еми бих казала че невярвам,но ако се видят след няколко чата и започнат да излизат...редовно...става!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Нема такова нещо...
    От личен опит го знам... Изпитвала съм го сама,до известно време вярваш,че има нещо,и после разбираш в каква голяма заблуда си бил...
    И единственото нещо,до което може да доведе тая простотия е БОЛКА...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не - по простата причина, че това не може да се нарече любов
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Не вярвам само в зарибявките по интернет

Не вярвам. Защото това не е любов и не можеш да си сигурен в партньора си дали когато не излезе от чата не отива с друга някъде.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PerfectStrang3r
    Не вярвам. Защото това не е любов и не можеш да си сигурен в партньора си дали когато не излезе от чата не отива с друга някъде.
    Че вие реално сте 24/7 и го държиш на каишка иначе, така ли?

Повече от фен
    Град
    Sofia

Mi i az ne vqrvam.Na men li4no mi izglejda adski tupo i nqkak si nevuzmojno.Poznavam hora,koito se zapoznaha po 4ata a posle se ujeniha sega si imat i deca,no vupreki vsi4ko tova pak mi izglejda nevuzmojno
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Guest
    mi az v momenta sym uluben v mace ot neta na jivo samo si vikame zdravei zdrasti i tolkoz nezn dali moje da ima razvitie takava lubofff

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    НЕ ... това е пълна глупост !

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Възможно е,стига да си достатънчо силен да издържиш без физически контакт-разбира се,за любовта няма граници.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от Sazi

Mi i az ne vqrvam.Na men li4no mi izglejda adski tupo i nqkak si nevuzmojno.Poznavam hora,koito se zapoznaha po 4ata a posle se ujeniha sega si imat i deca,no vupreki vsi4ko tova pak mi izglejda nevuzmojno
    НЕ според мен няма тякава ЛЮБОВ,не казвам че е невъзможно,защото няма нищо не възможно,но такива хора като тези които каза Sazi са 1 на 10 000.Поне аз така мисля
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

\

mi spored men e vazmojno daje imam priqtelka deto hodi s mom4e ve4e 8 meseca a sa se zapooznali po internet i mn se obichkat

Six billion people in the world,six billion souls,and sometimes,all you need is ONE

Guest
    Kategori4no-NE!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си