- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта по Интернет?
Защо не ? Ако някой е гледал историята за пепеляшка с Хилари Дъфможе и да е възможна любовта
![]()
Според мен е напълно възможно ,но в досрта редки случаи ,защото повечето хора злоупотребяват с това...![]()
Ами аз мисля, че е напълно възможно, защото се случи и с мен. Само че има две разновидности. Момчето, по което си паднах аз в чата е от моето даскало и знам кой е. На живо само се поздравяваме, а в чата...Не съм сигурна, обаче, че можеш да се влюбиш истински в някой, който никога не си виждал, от друг град или нещо такова.
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
НЕ НЕ НЕ НЕН НЕ НЕЕЕЕ!!!
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
ПОДКРЕПЯМ!Първоначално написано от TreeHill
Incomplete..........
Първоначално написано от LGPz
и АЗ!!!
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
В Я Р В А М
така открих настоящия си приятел
Не съществува такова нещо...може би заблуда или илюзия,в която живеем,но не и нещо истинско!Това би могло да бъде нещо,което ни се иска да е реалност,но никога не би могло да бъде...Връзката в интернет е всъщност...не е връзка!!!Това е един вид запознанство,което ни кара(в случая) да се чувстваме добре...абе един вид наша си измислица,за която да се радваме!
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Всичко е възможно на тази земя в днешно време![]()
Ако не са се видяли на живо - не. От виртуалното до реалното има голяма разлика
От личен опит знам,че любов от интернет има,но само тогава,когато се развие и в реалния живот.Иначе само от чатове и ала-бала нищо не става.Губене на време и чиста доза зарибявка.
Съгласна съм с теб, но не винаги е възможно развитието на тази любов извън чата.Първоначално написано от Miss_Diva
Хората са от различни градове, държави, дори континенти... Понякога има и такива дето са обвързани и какви ли не фактори. Открили са се в чата, харесали са се, опознали са се и това е предпоставка за поява на чувства. Човек обиква това, което му харесва, което му отговаря на неговите търсения и т.н. не зависимо къде то бива откривано, ако ще и да е в Интерент. Възможна е такава любов и съм я изпитвала.