.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: kola maska vku6ti

Hybrid View

-----
    Guest

kola maska vku6ti

az iskam da popitam dali mn li po bolezneno e da si napravq kola maska samo otkolkoto da ida na kozmetik kato imaite predvid 4e ot odavna se brusna oba4e ve4e mi pisna i iskam ne6tu s po dulgotraqn efekt

Голям фен
    Град
    sofia
    hah az toku 6to si napravih awe ne e bolka za umirane ama e 100 puti po dobre ot brusneneto...samo 4e si vzemi ot lenti4kite te se prodavat i na broika za da se omazva6
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Guest
    bqh 4ula,4e s teq doma6nite koli maski stavalo golqma capanica i lepkanica,posle trudno se izmivalo lepkavoto,ostanalo po obezkosmenite o4astaci.ima li ne6to vqrno?

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    bqh 4ula,4e s teq doma6nite koli maski stavalo golqma capanica i lepkanica,posle trudno se izmivalo lepkavoto,ostanalo po obezkosmenite o4astaci.ima li ne6to vqrno?
    ne ne s topla voda si4ko se izmiva nqma takova ne6to...govorq za te4nata kola maska koqto se kupuva ot aptekite.
    A walk to remember

Фен
    Град
    под масата ;)
    мдам поомазва се малко човек но пък с повече практика се усъвършенстваш иначе не е болка за умиране.. зависи къде де

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    az polzvam studena kola maska ot magazin.dokato si q pravq se olepvam ,no posle se izmiva.az naprimer si obezkosmqvam po4ti cqloto tqlo i posle vlizam v banqta da se izkapq,4e ina4e 6te mi lepne!ne se mie trudno,daje e lesno!

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    ne ne s topla voda si4ko se izmiva nqma takova ne6to...govorq za te4nata kola maska koqto se kupuva ot aptekite.
    Може ли малко инфо за тези течни кола маски
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Голям фен
    Град
    sofia
    emi nai obiknovenna e v aptekite e okolo 1 lv..samo q slaga6 v gore6ta voda da stane te4na i po4va6 procedurata....ama az ve4e se otkazah ot neq... po dobre e s lenti4kite i ne se omazva tolkova
    A walk to remember

Град
    някъде там...
    emi nai obiknovenna e v aptekite e okolo 1 lv..samo q slaga6 v gore6ta voda da stane te4na i po4va6 procedurata....ama az ve4e se otkazah ot neq... po dobre e s lenti4kite i ne se omazva tolkova
    А лентичките за цялото тяло ли ги ползваш? И ти от кои си взимаш?
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    А лентичките за цялото тяло ли ги ползваш? И ти от кои си взимаш?
    emi zna4ine samo za triugulnika...te sa mn vidove ima edni koito sa bezcvetni mn dobre durpat i to ne samo vednuj...az si gi narqzvam na malki lenti4ki za6toto mi e po-lesno,a ne kato maika mi zalepila cqlata lenta i posle mi vika "ama az za6to posinqh" taka 4e kato gi vzeme6 gi nareji na okolo 3cm
    A walk to remember

Guest
    zna4i za te4nata kola maska trqbva da ida v aptekata a za menti4ki v kozmeti4niq magazin

Град
    някъде там...
    А би ли казала някаква марка на тези прозрачните лентички, за да знам какво да кажа като отида в магазина

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    А би ли казала някаква марка на тези прозрачните лентички, за да знам какво да кажа като отида в магазина
    mi za sujalqnie ne sum bru6tala vnimanie na markata i ne moga da ti kaja no te imat i 6te ti predlojat
    A walk to remember

Град
    някъде там...
    Съжелявам че те разпитвам така, но ми е много интересно за тези лентички и имам само още едно въпросче:
    Тези лентички по-точно за какво са? Смисъл за крака или за интимни части?...или за нещо друго

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аа тоя въпрос и мен ме интересува...Има едни лентички..май Стреп се казват дет се продават на бройка...те ми харесаха щото работеха ама тогава опитах само на ръцете.Майка ми ми купи от тия на Taky и днес с идеята да махам косми от сякъде ги пробвах ама никъде не стана само дето после бях цялата лепкава....може би не съм свършила нещо както трябва :/

yes
    Guest
    Отиди на козметичка! Ето защо:
    1. Сама ще ти отнеме 3 часа, ако не си си правила досега.
    2. Няма да знаеш как точно и колко силно да дръпнеш и накрая ще си цялата в синки.
    3. Главата си залагам че половината косми от тези лентички ще си останат.
    Козметичките не хапят!

Guest
    abe az lesno 6a ida na kozmetik tova ne e problema...problema e 4e me e mn sram....nz 6to.kato se zamislq kato se ebu ne me e sram a puk ot kozmeti4ka me e sram....nemoga da si go obesnq...

Голям фен
    Град
    на луната
    Кола маската в къщи не е болка за умиране и не е толко трудно да се прави. Миналата година преди да отида на море си направих сама в къщи и ето че още съм жива, а и ефект голям имаше и от тогава сама Тогава ползвах, а и сега от кола маската дето се затопля във вода (само че сега забравих как и се казавше)
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Голям фен
    Град
    sofia
    abe az lesno 6a ida na kozmetik tova ne e problema...problema e 4e me e mn sram....nz 6to.kato se zamislq kato se ebu ne me e sram a puk ot kozmeti4ka me e sram....nemoga da si go obesnq...
    da we az taka nakarah edna priqtelka da otide na kozmetik...vikam i kak ne te e sram da se suble4e6 pred gadjeto a pred jena 6te te e sram i tq se navi ama kaza 4e mnogo q bolqlo
    A walk to remember

Град
    някъде там...
    а последен въпрос: тея лентички за какво са-смисъл за крака или....

-----
    Guest
    zna4i az moga da kaja 4e sum mn dovolna ot studenata kola maska.struva 80st lesna e za upotreba,izkorenqva kosum4etata,ostavq gladko,ne e bolka za omirane,a i stava burzo...drugo nemoga da vi posuvetvam

Guest
    vnimavaite samo s tezi lenti4ki.. trqbva da vi dadat i edno mazno koeto posle e za po4istvane i dezinfekciq.. az vednyj si vzeh 2 lenti veet i mi izgorqha kojata.. mn sa silni .. i sega ve4e si polzvam nai-obiknovena te4na kola maska.. no sym syglasna 4e e pove4e mazanica otkolkoto s lenti..

-----
    Guest
    emi az zatova izpolzvam studena kola maska i nqmam problemi s umazvaneto

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от -----
    emi az zatova izpolzvam studena kola maska i nqmam problemi s umazvaneto
    Az pak edin pat probvah sas studena i mnoo ako se omazah i se otkazah i daje ni6to ne napravih.Sigurno az ne znam kak da ia pozlvam-dosta ia ma4kah,za da omekne ama ni6to ne stana i posle kato omekna malko i ia nanesoh na kojata ni6to ne napravi!Nz ot kvo 6te e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си