Iskam da zadam edin vypros na nqkoi momcheta osobeno. Poznavam momcheta,koito obichat mnogo da se pravqt na interesni. Za men sa chisti poziori. Prez cqloto vreme bryshtolevqt nqkakvi bezsmisleni raboti i se opitvat da sa originalni,no ne se poluchava,moje bi zashtoto sa mnogo prosti. Psuvat prez edna secunda i vyobshte ne se zamislqt kakvo pravqt ili zashto go pravqt. Mnogo zle. Sposobni da se obijdat momicheta ,a i da se dyrjat gadno s tqh. Sklonni sa da se podigravat i da ironizirat prez golqmata chast ot vremeto, az poznavam naprimer takiva futbolisti. Da ne se obijdat ostanalite takiva,no poznavam nqkolko balyka,koito sa tochno takiva i sa futbolisti. Ideqta mi e kakva e celta na tova neprivetlivo povedenie? Az lichno kato go vidq toq i mi se dopovrushta. Toq chovek sym sigurna e sposoben da napravi na nishto edno momiche. Tova chovek s dostoinstvo li e? Poznavate li takiva i davate li si obqsnenieto? Jivi prostaci,ama nqkoi trqbva da im doide ot haka. Momcheta,mojete li da mi dadete edna prichina za podobno povedenie,oshte poveche za unijenieto na edno momiche i smqtate li,che e dopustimo tova! Izrodi vsqkakvi gi ima,no okolo men sa dosta. Mnogo me e qd i se chudq kak chovek da se spravq s podobni bezharakterni i nai-veroqtno kompleksirano syshtestva.