- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- hap4eta protiv erekcia ??
naloji se da me obrejat, ne pitate zashto , ne sym go napravil po jelanie , ne sym i tur4in nito mangal
prosto se naloji
dne:3ti nemoga da spia ama gram samo mi se durvi i boli ujasno predpisa mi doktora edni hap4eta :
Simpatil , e po losho stana nepomagaaaaat durvia se pove4e ot tez hap4eta a ciala shepa izpih)
she umra be ne e jivot tova
HEEEEEEEEEELPppppppppppp
Първоначално написано от obrqzan
Я изкарай едни пости да видиш какъв ефект ще има. За да е по-сигурно не яж и млечни продукти освен месото.Нека бъде за около 3 седмици.Ако се престрашиш пиши за резултата.![]()
![]()
![]()
То за 3 седмици ще му е минало вече![]()
Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...
e dee , sa she postq , are nema nujda)
kajete neshto hap4eta ili neshto drugo kvo da pia za da mi podtikne erekciata noshtem , ne se jivee prostose edno sym si go omotal v brusnarski noj4eta i kato se nadruvi si predstavete za kakvo stava duma , nemoga da migna noshtem ot bolki ?
tozi "Симпатил" gram ne pomaga ??
nqkakvi drugi hapove ?
Samo po lekarsko predpisanie .... Hap4eta tuk ne se predpisvat!!!!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
oh nes biah pri doktora , kaza 4e shom tia hap4eta ne mi pomaga na4i bilo strashno naistina hehe
mahna mi koncite i se nadqvam dove4era da pospa malko pone .......
vzemi si hrom ot aptekata i go raztvori s voda. Deistva!
Еми бий си една чекия![]()
Първоначално написано от obrqzan
Ааааа... Ти много лесно искаш да минеш, с хапчета. Като не искаш пости ще си ходиш като Чев Челиос от 'Огън в Кръвта' след като си би епинефрина.![]()
изобщо не е смешно!
хирурга е трябвало да се съобрази и да ти предпише съответния медикамент - има такива.