- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- (:Някой много весел филм:)
Кажете ми някой много весел филм, дето да си изтегля, някоя много добра комедия, 4е напоследък все на гадни филми попадам...
Последните, които гледах, са Горещо маце2, Пристигнахме ли вече, Клик, Little Man...
та кажете някоя мн мн мн хубава комедия![]()
гледала ли си Date Movie!мн е готин.скоро го гледах.American pie 5 също е як!др др сега не се сещам.ако се сетя ше ти драсна пак!
опс тва горе бях аз!![]()
Let The BEAT Control Your Body
mi ako ne si gledala nai sladkoto neshto....az sum go gledala 60 puti i vseki put se spukvam ot hilej...ako govorish za neshto novo ne moga da ti pomogna az si padam po otvurdeni filmi v izkustvotovse pak se nadqvam da sum pomognala Yspexi...btw gledai hard candy kato si v nastroenie...raztursvasht film e
Хей момичета помнете, за мъжете не плачете.Нашите очи красиви не търпят сълзи горчиви....Мъже,не се лъжете..вече разберете-силна е жената, знае си цената!!
za men Click e mnogo hubav film ..Първоначално написано от sineoka_kukla
inache .. moje be Les Gaos - Mladi , krasivi i precekani go prevejdat ... ima nqkoi hubavi momenti , frenski e
Такси 3 (любимият ми) и наскоро гледах Night at the museum с Бен Стилър.Абе всички комедийки с Бен Стилър и Джеки Чан са готинки.
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
има един от 2001 Голямото напушване баси якия филм \/
ммм.....Big momma's house е много готино аааа и бели мадамии всичките филми на Taxi(особено такси в Ню-Йорк)
....Don't bother!Be happy!....
Ако си падаш по комедийки със безсмислен характер си дръпни Страшен Филм (Scary Movie) 1, 2 и 4 за мен са добри. Или South ParkА може и да пробваш Nacho Libre наскоро го гледах
![]()
"Бели мадами" го гледай задължително, умряла съм от смях на този филм.
Accepted![]()
FAMILY GUY
ТРИЛЪЪЪР !
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Ако искаш да те заболи корема от смях си свали: "Две сърдити старчета" и "Две по-сърдити старчета"!![]()
![]()
![]()
Женени с деца, на него съм се смял най-много.