.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: angliiski

  1. #1

    angliiski

    ta trq mi za utre da napi6a za nqkoe tradicionno BG qstie.kak se prigotvq kvo vklu4va i na koi praznik se qde!6te sam vi blagodarna ako mi pomognete

  2. #2
    А ти защо не го напишеш поне на български?

  3. #3
    Голям фен
    Регистриран на
    Aug 2006
    Град
    Plovdiv
    Мнения
    562
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

  4. #4
    Guest
    мерси ама ми тря на английски

  5. #5
    Guest
    а за ^npocTo^a3^f^ ето и на БГ ако го преведеш ще се радвам много
    Нарязваме агнето на порции и ги пускаме във вряла вода за около 5 минути. Отцеждаме и осоляваме.
    Почистваме добре и Сваряваме дреболиите. Нарязваме ги ситно. Прибавяме скълцаните праз, магданоз и копър. Ръсваме червения пипер. Разбъркваме и сипваме в тавата, в която ще печем агнешкото. Парчетата месо нареждаме плътно върху дреболиите. До половината на месото наливаме студена вода.
    Покриваме с два ката амбалажна хартия, наквасена добре с вода и обилно поръсена със сол. Печем в добре затоплена фурна около 3 часа.

  6. #6
    Голям фен
    Регистриран на
    Aug 2006
    Град
    Plovdiv
    Мнения
    562
    Ем ако си добре с Английския си преведи някое от тия,ако ли не потърси нещо в гугъл...сори ама аз нищо не намерих
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

  7. #7
    Мега фен
    Регистриран на
    Oct 2005
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Мнения
    3 179
    Нарязваме агнето на порции и ги пускаме във вряла вода за около 5 минути. Отцеждаме и осоляваме.
    Почистваме добре и Сваряваме дреболиите. Нарязваме ги ситно. Прибавяме скълцаните праз, магданоз и копър. Ръсваме червения пипер. Разбъркваме и сипваме в тавата, в която ще печем агнешкото. Парчетата месо нареждаме плътно върху дреболиите. До половината на месото наливаме студена вода.
    Покриваме с два ката амбалажна хартия, наквасена добре с вода и обилно поръсена със сол. Печем в добре затоплена фурна около 3 часа.

    We cut up the lamb to portions and we put them in boiling water for about 5 minutes. We strain off and solt it.
    We pit it well and we boil the trfiles. We cut them into finely pieces. We add the chopped leek,parsley and dill. We sprinkle the red pepper. We shake up and put it in the tin, where we will bake the lamb.
    The pieces meat we put closely on the trifles. We fill with water the one half of the meat.
    We cover with two layers wrapping paper, sogged well with water and lavishly sprinkled with solt. We bake at warmed oven for about 3 hours.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!



  8. #8
    dori i v abv-to ima recepti...vzemi edna,koqto iska6(da e na balgarski est. ) vlez si v e-mil-a na abv-to i si q prevedi...
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си