- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лизбийка ли съм ? ? ?
Немога да разбера дали съм лизбийка или не.
Имах си приятел но скъсах с него зарадиди едно момиче.Сега прекарвам цялото си време с нея.Правиме любов , цвлуваме се изобщо всичко по реда си.Вупросът е че все още си падам и по мъже,но те немогат да ме задоволяват както не затоволява това момиче.И преди съм спаса с жени , но съм минала и много мъже.
Там ако мовете да ми отговорите ше съм ви благодарна.
Според мен си прескоичила в другоро платно
О да, наистина!Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
А относно по темата - или си бисексуална, или си лезбийка..
![]()
Е, щом мъжете още те привличат си би.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Прави те курвваПървоначално написано от Ели
Abe milichka p1rvo edin s1vet nauchi se da pishesh pravilno i posle pishi prostotii v foruma ! Tova che nqmash ak1l i se pravish na kurva ( ili si takava ) ne te pravi po interesna naprotiv oshte po prosta ot kolkoto si ! Sega mila kaji na kolko godinki si na 11 , 12 ili 13 ? P1rzo razberi E***E pikae li ti se i togava misli za momi4eta![]()
Kogato poglednesh v ocihte mi , shte vidish hilqdi samotni dni i noshti , propiti s1s s1lzi .Dim1t ot cigara pokriva vsichki spomeni, gorchivini.
Би си,всъщност чисти лесбийки почти няма-повечето са би!А и много гейове са така,но хората гледаме винаги най-лошото и никой не им казва би,а просто лесби или педал(педераст и тн...)!Първоначално написано от Ели
лЕзбийка се пише аман от неграмотни Овци
Май ти си по-неграмотен,защото се пише лесбийка!Първоначално написано от The big boss
leSbiika... ovcE...
Сигурно си би![]()
![]()
Робинята на Quench
Имаме участник познал верния отговорПървоначално написано от mysterious angel
![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
освен ако не е мъж и нее би![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Всички хора са родени бисексуални. Тези, които най-много го отричат, най-много ги опъват отзад в затвораПървоначално написано от skate-more
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Хахаха, кой говори за правописПървоначално написано от gevezanka_88
.
Относно мацката- голяма работа и да си лесбийка, и да не си, какво толкова?
"... та кой си ти?
- Част от силата, която желае зло, а все добро твори!"
Гьоте, "Фауст"
pacha !!!!
Ooouu kyde si be malka palavniceBi :P
аууу и аз имам подобен проблемскъсах с едно момиче заради друго момиче...
"лизбиец" ли съм ?![]()