Такааа.Преди време си харесах едно момче.И се запознах с него.Започнахме да излизаме от време на време-сами,с компания...и т.н.Та най-накрая..."тръгнахме".Демек-целунахме се.Хубаво начало.Бях на седмото небе от щастие,защото смятам,че изпитвам доста силни чувства към това момче.Но нещо не показваме много...чувствата си.Той е тотално неопитен-дори в целуването.Аз съм му първото гадже.Та нещо...не върви,така да го кажа.Вижда ме се,когато можем(влиянието на родителите )Та караме само прегърнати.Аз си умирам да го целувам..постоянно.Обаче нещо не знам защо не се престрашавам.Може би заради спомените ми с моето първо гадже,се опитвам да не бързам,да не се уплаши,както аз или някави такива глупости.Но на последък хич никакво целуване.Ама хич.Дори при намек от моя страна.Имам чувството,че не зацепва.Вярно,няма опит и предполагам му е спечено ...мога и аз да започна,обаче пък той не млъква Просто не мога да намеря подходящ момент Ииии не знам какво става.Дали вече не ме харесва,дали му е спечено или ме приема само като приятелка.Иначе той винаги правеше първите крачки.Всички.А сега...просто нищо.Излизаме,говорим си,ходим прегърнати напред-назад..но дори за "чао" няма целувка.Не знам какво става и как да продължа "процедурата"...Защото на мен просто започна да ми прилича на едно малко...приятелство?
Не знам какво точно питам,ама си коментирайте.Защото нямам никаква представа какво става...