Напълно разбирам за какви чувства говориш, въпреки че съм по-малка от теб.Наистина не мога да не кажа, че постъпва зле и не знам на какво се дължи това, при положение, че ти се държиш прекрасно с него и го обичаш.Не знам още какво доказателство иска, че си му вярна и не го лъжеш.Предполагам караниците са породени от това, но те са излишни и той трябва вече да го разбере, защото по този начин те кара да страдаш, а не знаеш дали някой друг може да го обича колкото теб през останалото време от живота му.Това не е ясно.Не съм го изпитвала, но сигурно е много лошо да обичаш някой толкова силно и той по този начин да се отнася с теб.Знаеш ли, може би спри да му угаждаш за всяко нещо и да се извиняваш дори и да не си виновна, защото той може би и несъзнателно продължава да го прави и знае, че всеки път, когато се скарате, ти ще му се извиниш.Може би прекаляваш в това всичко да бъде добре и да сте заедно.Напълно разбирам, че го обичаш и би дала и живота си за него, но просто мисля, че не си заслужава усилието, което полагаш-той така и така не ти вярва.Незнам...може би греша.По глупав начин може да убие любовта ви...това недоверие или по точно съмнение.А ако не си му дала поводи, тогава незнам това от къде идва.