.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Kakvo da pravq

Guest

Kakvo da pravq

Zna4ii haresvam edno mom4e i toi mene izlizame zaedno govorim si po skype oba4e ne hodim o6te. Toi znae 4e az go haresvam i az su6to 4e toi mene. Ne mi e predlagal da stanem gajeta noo vednuj toii me pregurna. Az se otdrupnah ii sa si govorim po skype samo si kazvame zdrasti kogato se vvidim v daskalo. Imam 4uvstvoto 4e go otbluskvam no v su6toto vreme sym vlubena v nego nz kfo da pravq da go 4akam li ili... daite syvet pls

Guest
    Извинявай,обаче ти какво искаш?!Да ти каже 'искаш ли да станем гаджета?' Това ли искаш?! На колко си години??? Щом знаете и двамата,че се харесвате,излезте на кафенце,гушнете се целунете се и така..недей като някое малко дете да очакваш той да ти каже: 'хайде да ходим'
    Няма такъв филм!!!!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Извинявай,обаче ти какво искаш?!Да ти каже 'искаш ли да станем гаджета?' Това ли искаш?! На колко си години??? Щом знаете и двамата,че се харесвате,излезте на кафенце,гушнете се целунете се и така..недей като някое малко дете да очакваш той да ти каже: 'хайде да ходим'
    Няма такъв филм!!!!
    абсолютно съм съгласна.
    Между другото на колко си?10?
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Saglasna sam sas sexy_small_lady
    Ne trqbva da stoi6 i da 4aka6 da te pita. To po postapkite mu trqbva da razbere6
    {{{PAPI}}}
    Усмихни се,утре ще баде по зле!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    Няма такъв филм!!!!
    абсолютно съм съгласна.
    Между другото на колко си?10?
    xax na 7 sum

Мега фен Аватара на koalka
    Да, наистина защо не излезете и да се изясните?Не знам какво чакате? И двамата се харесвате, така че...

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Няма такъв филм!!!!
    Где па ги намерихте тез дет ва авесват бе пуу...
    На колко си годинки ? давам ти най-много 4ти клас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си