.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Ами напълно нормално е да я накара да си свали сутиена..и мен винаги ме карат..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Накарал я е да си свали сутиента и после?

Наистина зависи на какъв лекар е ходила.Моя фр беше отишла на лекар да й видят нещо на кръста и са я карали да си саблича фанелката.Тя първо не е искала,ама доктора взел,че се убидил И тя кво да прай - съблякла се.

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от Ескада
    И кво да очакваш?!Тия лекари са тотално не в ред...
    айде ако обичаш не слагай всички лекари под общ знаменател!
    за мен това е една от най-неблагодарните професии.въпреки че майка ми е джи пи и много хора са ме питали да и аз ще стана лекар,никога не бих станала.дори майка ми ме съветва да не ставам.истината е,че лекарите учат толко яко,за да си практикуват тази професия и по-късно се разочароват от нея.няма такава професия при която да си 24 часа на работа,защото при тях така излиза.ако има спешни случай ги викат.няма смени.
    да не говорим какви пациенти има... на майка ми са й звъняли в 2 през ноща не веднъж,защото еди кой си дигнал температура или нещо по-леко.тея хора не са ли чували поне за някой лекартства при елементарни неща,като температура?"Аналгин"???
    вярно е,че има корумпирани лекари,но това си е въпрос на избор.

по темата много ясно,че щом е настинала и иска да е преслуша ще трябва да си свали сутиена.все пак това притиска гърдите.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Ъ? Ти кво? Боже мой... Разбира се, че ще си свали сутиена, как няма да го свали. Може да трябва гръдна обиколка, да я преслушат, да има някакви проблеми с гърдите или хормоните... Защо трябва да ма нещо сексуално в прегледа при лекар Ако отиде на гинеколог и в "женски полов орган" ще й бъркат, ти тогава да н обвиниш лекаря, че я е изнасилил

Бтв, темата е ебавка

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Супер фен Аватара на _donna_
    И що да не си показвате циците,когато има нужда,бе.
    Кво толкова различно ше се види,а?! ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си