- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- normalno li e neshto podobno.otnosno lekarite
Ами напълно нормално е да я накара да си свали сутиена..и мен винаги ме карат..![]()
Накарал я е да си свали сутиента и после?![]()
Наистина зависи на какъв лекар е ходила.Моя фр беше отишла на лекар да й видят нещо на кръста и са я карали да си саблича фанелката.Тя първо не е искала,ама доктора взел,че се убидилИ тя кво да прай - съблякла се.
Първоначално написано от Ескада
айде ако обичаш не слагай всички лекари под общ знаменател!
за мен това е една от най-неблагодарните професии.въпреки че майка ми е джи пи и много хора са ме питали да и аз ще стана лекар,никога не бих станала.дори майка ми ме съветва да не ставам.истината е,че лекарите учат толко яко,за да си практикуват тази професия и по-късно се разочароват от нея.няма такава професия при която да си 24 часа на работа,защото при тях така излиза.ако има спешни случай ги викат.няма смени.
да не говорим какви пациенти има... на майка ми са й звъняли в 2 през ноща не веднъж,защото еди кой си дигнал температура или нещо по-леко.тея хора не са ли чували поне за някой лекартства при елементарни неща,като температура?"Аналгин"???![]()
вярно е,че има корумпирани лекари,но това си е въпрос на избор.
по тематамного ясно,че щом е настинала и иска да е преслуша ще трябва да си свали сутиена.все пак това притиска гърдите.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ъ? Ти кво? Боже мой... Разбира се, че ще си свали сутиена, как няма да го свали. Може да трябва гръдна обиколка, да я преслушат, да има някакви проблеми с гърдите или хормоните... Защо трябва да ма нещо сексуално в прегледа при лекарАко отиде на гинеколог и в "женски полов орган" ще й бъркат, ти тогава да н обвиниш лекаря, че я е изнасилил
![]()
Бтв, темата е ебавка![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
И що да не си показвате циците,когато има нужда,бе.
Кво толкова различно ше се види,а?! ..