Ами,не е от тея мъже дет един ден е с мен друг не е...Просто е страмен и енсериозен...никога ен би си и помислил да си играе с момиче камо ли с мен...знам,че ме обича,поне преди занех...ся кой знае ко става между нас...Той го е страх да не се събера с бившия ми,който супер много обичам вече две години , а те двамата са мнгоо добри приятели...За забравяне,сигорно ще го забравя така или иначе нямам вече бъдеще в тоя град и ако ме приямат в друг гарда да уча се махам...Приятелите му от мнго време ме харесват и даже са го спукали от басици как момиче като мен се е хванало с момче като него...koalka май си права...като се видяхме като се прибра в бг отидохме на диско с мойта компания и една приятелка се изтърси,че с тоя дет съм била преди месец не спира да ме търси да се събираме и да ми се моли и на него мн яко му се здуха...Ако си играеше с мен щеше да е с друга,аз дет уж го обичам като спря да ме търси пак имах гадже за седмица....ох искам да ме потърси...инак няма как да си поговорим на четири очи