- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вече не мога ад го разбера ко иска
Ами,не е от тея мъже дет един ден е с мен друг не е...Просто е страмен и енсериозен...никога ен би си и помислил да си играе с момиче камо ли с мен...знам,че ме обича,поне преди занех...ся кой знае ко става между нас...Той го е страх да не се събера с бившия ми,който супер много обичам вече две години , а те двамата са мнгоо добри приятели...За забравяне,сигорно ще го забравя така или иначе нямам вече бъдеще в тоя град и ако ме приямат в друг гарда да уча се махам...Приятелите му от мнго време ме харесват и даже са го спукали от басици как момиче като мен се е хванало с момче като него...koalka май си права...като се видяхме като се прибра в бг отидохме на диско с мойта компания и една приятелка се изтърси,че с тоя дет съм била преди месец не спира да ме търси да се събираме и да ми се моли и на него мн яко му се здуха...Ако си играеше с мен щеше да е с друга,аз дет уж го обичам като спря да ме търси пак имах гадже за седмица....ох искам да ме потърси...инак няма как да си поговорим на четири очи
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии