- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да я правя :|
Харесвам едно момиче, с което се познаваме отдавна, но от скоро имам чувства! Аз съм на 15, тя на 14...Всяка вечер си говорим по Skype, търсим се, ама познанството ни е мн далечно и не сме излизали или нещо такова... Ама проблема е, че не мога да разбера кво иска?! Смисъл, уж се държи добре - такоа-онакоа, ама от време на време вмъква някое друго момче в разговора, което не е "нищо особено" и си има приятелка и тя не го харесва. Говорили сме си, че сме без гаджета на тоя етап и искам да разбера дали тя е готова за нещо с мене! Може би да направя няква изненадка на 14 февруари, ама бива пък да се видим преди тва 1-2 пъти, щото не може директно да тръгнемСподелете някви идеи плс!
Every moment is another chance...
Искам да ти кажа, че от известно време ме привличаш не само като приятел и много ми се ще да знам какво мислиш ти по въпроса .. какво ще кажеш да оставим тоя скайп и утре да се видим на кафе/разходка/у нас![]()
ъм... mirc is not real life
Първоначално написано от koalka
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Мерси на всички! Само искам да кажа, че с момичето се познавам на живо, пък после вече дойде Skype! Не е като да сме се запознали в чата и така!![]()
Every moment is another chance...