.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...

как са постъпя

Здрвейте! значи аз ходя с едно момче, което обичам адски много, НО има проблем-значи аз ходя с него от близо месец някъде, а той си има И друго гадже, с която ходи от 1 и половина Моля ви кажете ми как са постъпя, а не искам да го загубя, а той иска и да е с двете, а ако го накарам да избира сигурно ще избере нея, при положение че ние с другата му приятелка се мразим от дъното на душата ни и много пъти сме се били заради него
    Ако можете ми помогнете, pls
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Защо позволяваш да си играе с тебе...как така исакл и с двете да бъде?!...няма такива филми...или ти или тя...не се унижавай заради който и да било!!!....
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Честно казано предпочитам да не съм с момчето, което обичам, но да го деля с друга...не.Просто му кажи, че това не ти е приятно и по тоя начин наистина те наранява.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Честно казано предпочитам да не съм с момчето, което обичам, но да го деля с друга...не.Просто му кажи, че това не ти е приятно и по тоя начин наистина те наранява.
    Ъхъ... ИЛИ го удари с нещо тежко по главата и го зарови в някоя градинка.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    ...Също така му кажи да избира ! Ако избере нея - значи толкова те е обичал .. значи не му пука за тебе . Не се занимавай с него ,ако стане така ! Как така гаджето ти ще има друго гадже, което повече обича -това е недопустимо. ...Ако избере нея няма да се занимаваш с него и толкова ! Ще си намериш друг.

Guest
    хмм,не че съм против теб,обаче нали се сещаш,че щом това момче ходи с другата си приятелка от толкова време,значи може би той изпитва нещо към нея..честно да ти кажа,такива като тебе много ги мразя..Само като си представа,ако някоя вчерашна пикла /нямам предвид ТЕБ/ дойде и започне да се сваля с гаджето ми поради причината,че и тя го харесва..лелеле сигурно ще я убия
    соррка за въпроса: ама защо не го изчака да скъса с нея,или поне защо не му каза да избира..ок страх те е да не те зареже заради нея,обаче ако избере НЕЯ значи съм права,че изпитва нещо към това момиче,ако избере теб значи има сериозни намерения спрямо тебе-помисли .
    Аз лично никога не бих си позволила да изпадна в такова положение,прави си изводите

ПП: не си мисли,че имам нещо против теб,просто си представам какво ще ми е на мен в същата ситуация

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от smily_data_bg
    олеее - защо не направят един тест за интелигентност когато се регистрират хората в този Форум ?!
    Мисля че е време да отидеш на преглед при лични лекар ...
    Какво им има на хората във форума...? По интелигентни са от теб

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    олеее - защо не направят един тест за интелигентност когато се регистрират хората в този Форум ?!
    да вярно...какво толко ни има...че така се възмущаваш....пффф!!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Ако разбера,че гаджето ми хои с някой друг ще я пречукам,както и ония олигарх!!!Но ест. ти си момиче ... Или го зарежи,или следващия път като се срещата си носи ТРЪБА.Така ще вкараш малко ред във връската ви.
    Incomplete..........

Guest
    kurvenski istorii dano ti uvre typata glava

Guest

Re: как са постъпя

Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    Здрвейте! значи аз ходя с едно момче, което обичам адски много, НО има проблем-значи аз ходя с него от близо месец някъде, а той си има И друго гадже, с която ходи от 1 и половина Моля ви кажете ми как са постъпя, а не искам да го загубя, а той иска и да е с двете, а ако го накарам да избира сигурно ще избере нея, при положение че ние с другата му приятелка се мразим от дъното на душата ни и много пъти сме се били заради него
    Ако можете ми помогнете, pls
    ахахахаахах

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Хахахахаха, кво им имало на хората във форума, ахахаха? Сляп ли си или ти идва от вътре да си толкова тъп?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си