- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас правилно ли постъпвам?
Здравейте искам да ви помоля за съвет и отделно ако може да ми кажете вашето мнение,правилно ли постъпвам.
Ходех с едно момче половин година.Аз много се привързах към него и той към мен.Обаче имахме един период в който се скарахме и скъсахме за няколко дена за който той веднага си хвана друго гадже.После като го попитах защо го направи,той ми обясни,че просто много го боляло и се опитал да ме забрави..Той хиляди пъти ми е доказвал,че е държал на мен така че в това въобще не ме съмнява.След този 'период' уж всичко беше нормално няколко месеца.Но изведнъж аз от него разбрах,че това момиченце /което учи в неговото даскало/ се опитва да влезне в неговата компания.Обеждавах го,молех го да не дружи с нея.Обясних му че на него му вярвам но на нея не..обаче той ме обеждаваше че държи на мен и тя въобще не е проблем.Но 1 какво ми стана и аз незнам,но като разбрах,че ОТНОВО тя е правила опити да се сближът /пробвала се е да го прегърне и е успяла/ аз експлодирах и му казах,че неискам вече да има нищо с нея-т.е. го накрах да избира -> мен или нея...той избра мен..така уж отново всичко беше наред,но след време разбрах че тя пак е правила опити,че са ходили на кафета /само като фр уж/ и се ядосах мнгого и му казах,че искам да се разделим.Няколко дни след това той е тръгнал с нея.От тогава минаха 20 дена и днес му се обадих по телефона и му казах,че много искам пак да сме заедно и че съм готова да го чакам да се разделят и тогава да пробваме отново..той първо не искаше,но накрая се съгласи и ще се видим в петък..та въпроса ми е правилно ли постъпвам,смисъл сигурно това момиче го харесва щом толкова много го желае,но той беше мое гадже подяволитене ме яд че те ходят,а ме боли,че тя успя да ни раздели и такава хубава връзка приключи така...а и искам съвет ако може какво да правя,да го свалям ли,да се държа норамлно с него ли /все пак той знае че аз го искам и ако и той иска той ще предприеме следващата крачка/ незнам и аз..но знам че ми липсва и че съм готова на всичко само за да се оправим...
благодаря предварително![]()
[b]Правилно си постъпила и продължаваш да постъпваш![]()
Правило 1 : Фани я таз пикла на улицата и я счупи от бой, па после той нека да я съжалява и каквото ще да става.
Правило 2 : Кажи му че ако още 1 път разбереш че е бил с нея ще скъсате и повече няма да занимаваш с неговите историйки.
П.С. Не ми е ясно как момчето ще скъса с теб , после ще тръгне с нея , втори пък сцената се повтаря ... сигурно ще има и 3ти ?.Гаджето ти е голяма будала . Няма да го даваш .Той явно не те обича толкова щом с други момичета има връзки...разнообрази малко връзката,може да си му умръзнала ,затова да се занимава с други.
![]()
Еми мила аз съм на мнение,че постъпваш много правилно.Трябва да се бориш за любовта си.А по въпроса ти как да се държиш повреме на срещата ви в петък - реши на момента,може би е по-добре в началото докато 'разчупите леда' да се държиш приятелски настроена и леко,закачливо да преминеш към флирт.. Твоята история ме заинтригува и стискам палци всичко да ви се нареди и отново да бъдете щастливи заедно!![]()
хах амии и аз стискам палци да се оправите ... правилно си постъпила и съм 99% сигорна че тои ако наистина все о6те държи на теб петък 6те се съберете .... аа след това ходи и кажи на тая овца да не доближава до него шото ще е много жалко пак заради нея да се разделите ... поговорете за бъде6тето ви ... стискам палци си4ко да се оправи м/у вас пък ако не стане оти губи да си ходи при оная овцаКЪСМЕТ !
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
A puk az sum na mnenie,4e vruzkata vi ne e bila tolkova hubava 6tom ste se razdelili vednuj i toi vednaga si e hvanal gadje.Spored men tova ne e opravdanie 4e si e hvanal gadje za da te zabravi.Toi ako te e obi4al istinski nqma da moje tolkova burzo da preglute razdqlata vi i nqma tolkova burzo da si hvane gadje i vtoro spored men tova momi4e deto uj mu e gadje ne e vinivno,i spored men vie samite ne mojete da se izqsnite kakvo iskate!A puk i ti sama kaza 4e e zapo4nal da se zijda otnoso s neq,zna4i ti samata si pravi6 iluzii 4e mejdu vas vsi4ko e bilo superPuk i az ako bqh na tvoe mqsto nqma6e da mu se obajdam i da go molq 6tqh da go ostavq toi d ami se obadi a ne az da se unijavam,no vij moje bi 6tqh da se obadq samo oba4e ako sum ubedena 4e i toi izpitva su6tite 4uvstva kato men ina4e ne bih se unijavala zaradi edno mom4e i da mu povi6avam samo4uvstvieto,a 6tqh da go ostavq da izbira mejdu men i neq.Puk i 6tom e bil izbrak teb za6to pak se e vijdal s tova momi4e,spored men za6toto i toi ne znae kakvo iska,i vse pak za men onova drugoto momi4e ne e 4ak tolkova vinovno
Vqrno e gadno ti e 4e e bil s dr i na men 6te6e da mi bude gadno no vij ne tursi vinata v drygite a vuv vas,za6toto moje bi va6ata vruzka ne e bila stabilna e dano takova ne6to ne mi se slu4va i vse pak tova si e li4no moe mnenie
![]()
mi neznam ti si znae6 ama na toq mai ne mu puka za tvoito mnenie imai predvid 4e v edna vryzka sa nujni dvama
Що за глупост е това? Не тя ви е разделила, а твойта ревност, глупост и липса на доверие и неспособността ти да контролираш нещата... сама си си виновна, не някои другПървоначално написано от едно_нещастно_момиче
Хайде пак с обиди.Не е това начинаПървоначално написано от Анонимко
И защо да е виновно момичето,връзката им е била добре докато другото девойче не се намесило.То е флиртувало с гаджето на
Тя въпреки,че е знаела че Той си има гаджеедно_нещастно_момичеА момчето какво да направи те са били от едно училище,нямало е начин да я избегне
Така,че стига си критикувал/а а напиши някакъв свястен съвет или по-добре въобще нищо не пиши!
![]()
Първоначално написано от Durven_filosof_f
Виж сега какво ще ти кажа и на теб.Всяка връзка,в която има чувства - има проблеми.Момичето е било огорчено от факта,че някаква друга госпожица си позволява да флиртува с нейното гадже,всеки би го направил /всеки който държи на приятелят/ката си/Тя ясно заяви,че тя е държала много на него и той на нея.Значи щом толкова сигурно го казва това,значи може би е основателно и може би гаджето и го е доказвал многократно.А и щом му се обадила,значи просто е решила,че така иска да постъпи.Никой не ти иска мнение Ти какво би направила в нейната ситуация,а ти иска мнение според теб това правилно ли е или не е?!А и се иска от теб и съвет как да се държи в петък на срещата им?!
Ей такива,които влизат само от 'гост' и дават някакви безсмислени коментари много ме дразнят![]()
Мисля, че си постъпила правилно.Ако той наистина не искаше да е с нея, нямаше да тръгнат, дори и след като сте се разделили.Най -добре ги остави да правят каквото искат, не се унижавай да го сваляш.Той е постъпил гадно.По-добре го забрави.
Тя го е зарязала, не той нея, така че си е напълно вярно. Той съвсем ясно си е казал, че за него друга няма, но тя не му е повярвала, така че вината си е нейна.Първоначално написано от sexy_small_lady
Какъв съвет да му дадеш на човек, който сам се прецаква и после реве за това? Като е искала да е с него и го е обичала е трябвало да му вярва, а не да го зарязва! Тя си е напълно безнадежден случай, все едно на умрял да давам съвет!
Ama az do kolkoto razbrah toi e bil s onova momi4e kogato ve4e ste se razdedlili s nego q po dobre ne obvinavai samo neq i toi si e vinoven puk i ot kude znae6 4e momi4eto su6to ne e jertva na pritelq ti vse pak tuk gledame i 4uvtsvata na drygite i razglejdame vsi4ki strani ne samo endna
Виж сега какво ще ти кажа и на теб.Всяка връзка,в която има чувства - има проблеми.Момичето е било огорчено от факта,че някаква друга госпожица си позволява да флиртува с нейното гадже,всеки би го направил /всеки който държи на приятелят/ката си/ Тя ясно заяви,че тя е държала много на него и той на нея.Значи щом толкова сигурно го казва това,значи може би е основателно и може би гаджето и го е доказвал многократно.А и щом му се обадила,значи просто е решила,че така иска да постъпи.Никой не ти иска мнение Ти какво би направила в нейната ситуация,а ти иска мнение според теб това правилно ли е или не е?!А и се иска от теб и съвет как да се държи в петък на срещата им?!
Ей такива,които влизат само от 'гост' и дават някакви безсмислени коментари много ме дразнят
Small_lady li si kakva si malka si o6teTi ne vqrvai na vseki ne znae6 kakvo e stanalo kakto i az za da dava6 takiva suveti.Puk i az moga da si komentiram po temata kolkoto si iskam za6toto vseki moje da pi6e v neq ti ne moje6 da mi kaje6 kakvo 6te pravq.I vse pak za men tova momi4e su6to ne e 4ak tolkova vinovno,i iskam da kaja na avtorkata da ne se unijava pove4e a da iz4aka mom4eto da q potursi,su6to taka iskam da ti kaja Small_lady 4e ako q e obi4al i durjal na neq nqma da si tursi drygo momi4e,i po dobre ti spri da komentira6 4e stava6 sme6na haha
[/u]
Виж сега какво ще ти кажа и на теб.Всяка връзка,в която има чувства - има проблеми.Момичето е било огорчено от факта,че някаква друга госпожица си позволява да флиртува с нейното гадже,всеки би го направил /всеки който държи на приятелят/ката си/ Тя ясно заяви,че тя е държала много на него и той на нея.Значи щом толкова сигурно го казва това,значи може би е основателно и може би гаджето и го е доказвал многократно.А и щом му се обадила,значи просто е решила,че така иска да постъпи.Никой не ти иска мнение Ти какво би направила в нейната ситуация,а ти иска мнение според теб това правилно ли е или не е?!А и се иска от теб и съвет как да се държи в петък на срещата им?!
Ей такива,които влизат само от 'гост' и дават някакви безсмислени коментари много ме дразнят
Small_lady li si kakva si malka si o6teTi ne vqrvai na vseki ne znae6 kakvo e stanalo kakto i az za da dava6 takiva suveti.Puk i az moga da si komentiram po temata kolkoto si iskam za6toto vseki moje da pi6e v neq ti ne moje6 da mi kaje6 kakvo 6te pravq.I vse pak za men tova momi4e su6to ne e 4ak tolkova vinovno,i iskam da kaja na avtorkata da ne se unijava pove4e a da iz4aka mom4eto da q potursi,su6to taka iskam da ti kaja Small_lady 4e ako q e obi4al i durjal na neq nqma da si tursi drygo momi4e,i po dobre ti spri da komentira6 4e stava6 sme6na haha
[/u]
Ama az do kolkoto razbrah toi e bil s onova momi4e kogato ve4e ste se razdedlili s nego q po dobre ne obvinavai samo neq i toi si e vinoven puk i ot kude znae6 4e momi4eto su6to ne e jertva na pritelq ti vse pak tuk gledame i 4uvtsvata na drygite i razglejdame vsi4ki strani n
I ne dei da znae6 mnogo
sexy_small_lady Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 7:13 am Заглавие: Re: Според вас правилно ли постъпвам?
--------------------------------------------------------------------------------
Анонимко написа:
Що за глупост е това? Не тя ви е разделила, а твойта ревност, глупост и липса на доверие и неспособността ти да контролираш нещата... сама си си виновна, не някои друг
Хайде пак с обиди.Не е това начина И защо да е виновно момичето,връзката им е била добре докато другото девойче не се намесило.То е флиртувало с гаджето на Цитат:
едно_нещастно_момиче
Тя въпреки,че е знаела че Той си има гадже А момчето какво да направи те са били от едно училище,нямало е начин да я избегне Така,че стига си критикувал/а а напиши някакъв свястен съвет или по-добре въобще нищо не пиши!
I ne dei da znae6 mnogo
sexy_small_lady Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 7:13 am Заглавие: Re: Според вас правилно ли постъпвам?
--------------------------------------------------------------------------------
Анонимко написа:
Що за глупост е това? Не тя ви е разделила, а твойта ревност, глупост и липса на доверие и неспособността ти да контролираш нещата... сама си си виновна, не някои друг
Хайде пак с обиди.Не е това начина И защо да е виновно момичето,връзката им е била добре докато другото девойче не се намесило.То е флиртувало с гаджето на Цитат:
едно_нещастно_момиче
Тя въпреки,че е знаела че Той си има гадже А момчето какво да направи те са били от едно училище,нямало е начин да я избегне Така,че стига си критикувал/а а напиши някакъв свястен съвет или по-добре въобще нищо не пиши!
Moля?!Какви са тези глупости?! Durven_filosof_f вие познавате ли въобще sexy_small_lady за да определяте кой е малък и кой не е?!По начина по който се изразявате и пишете не ви давам повече от 14години
Тази тема не е да давате мнението си към sexy_small_lady а към авторката на темата.Така,че можехте да си спестите 'оригиналното' мнение
Ако имате нещо да казвате на някой форумец се регистрирай и му пиши на лично
Темата не е мястото да се правиш на много умна!
А и не Тя изглежда смеяшна,
а вие!
По тематаако наистина много държиш на него опитай да оправиш нещата.Да ревнувала си доста,но е било основателно.Поговорете си и се изяснете кой с кого иска да е.
Успех!
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
Abe mi ti koq si dami kazva6 kakvo 6te pravq i kakvo ne zemi se hvurli ot nqkoi most,obesi se,zakoli se abe samoubii se.I AKO iska6 d aznae6 moje da sum po golqma ot teb 6toto az na teb ne ti dvam pove4e ot 10 godini tupa4ka!A do kolkoto se otnasq do avtorkarta na temata az sum i napisala kakvo imam da i kazvam,
аахахаха, ако някой не е виждал пример за комплексарщина... да гледаПървоначално написано от Durven_filosof_f
![]()
тя ви била разделила?дано не си вярваш наистина
![]()
нали ти си скъсала с него, кой ти е виновен сега
кви са тия ревниви истории, кво е тва чудо... като че ли ти ако беше на мястото на това момиче и харесваше някого, нямаше да се опиташ да се сближиш с него, а? като ограничаваш свободата на приятеля си (вече бивш), така е, ти сама си си го направила... поне се радвай, че се е съгласил да излезе пак с теб след изпълненията ти заради някаква си глупост![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Abe tupo ti ne mi kazvai kakvo e kompleksar6tnina!Sigurno i ti si kato onaq xaxa zemi i ti se samoubiiПървоначално написано от Анонимко
![]()
mi po dobre ne izlizai s nego za6toto 6tom go e napravil dva pyti taka 4e da hodi s drugoto momi4e dokato uj te e obi4al qvno ne te obi4a tolkova mn ...................
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Ц,ц-ц-ц-ц-ц-ц....тази ревност!!! Докога бе хора!?!? Кви са тия психопатщини...не разбрахте ли,че така само може да убиете всичко у даден човек...що така е избрал все пак да се сближи с това момче,ясно е,че и той е виновен...но според мен също и ти не си подходила точно като си го карала да избира м/у теб и нея...![]()