.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен
    Az ako bqh na tebe typro otivam pri taq i q prebivam qko za da razbere,che moito si e moe i nqma pravo da mi go buta nikoi.POsle shte izlqza is hte pogovorq s nego.Shte se borq do krai ... zatova te syvetvam i ti da se borish do krai za nego i da ne ti puka za taq det e s nego.Uspeh i dano se syberete otnovo.I ne mislq che si sgreshila akto si napravila taka,samo deto nz shto oshte ne si prebila onaq ...
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Хайде успех днес на срещата,дръж се естествено и мисля,че ако е писано всичко ще се оправи.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    тя ви била разделила? дано не си вярваш наистина
    нали ти си скъсала с него, кой ти е виновен сега

кви са тия ревниви истории, кво е тва чудо... като че ли ти ако беше на мястото на това момиче и харесваше някого, нямаше да се опиташ да се сближиш с него, а? като ограничаваш свободата на приятеля си (вече бивш), така е, ти сама си си го направила... поне се радвай, че се е съгласил да излезе пак с теб след изпълненията ти заради някаква си глупост
    И аз така казвам, ама некви пикли тука ми противоречат.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    тя ви била разделила? дано не си вярваш наистина
    нали ти си скъсала с него, кой ти е виновен сега

кви са тия ревниви истории, кво е тва чудо... като че ли ти ако беше на мястото на това момиче и харесваше някого, нямаше да се опиташ да се сближиш с него, а? като ограничаваш свободата на приятеля си (вече бивш), така е, ти сама си си го направила... поне се радвай, че се е съгласил да излезе пак с теб след изпълненията ти заради някаква си глупост
    И аз така казвам, ама некви пикли тука ми противоречат.
    Ama mi ti koq si ma ovco kva si ti a?Ako si avtorkata na temata,moql te spri da se unijava6 jalka si mili4ka A.ako ne si nqma zna4enie pak si nqkoq tupa ovca

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си