Виж сега какво ще ти кажа и на теб.Всяка връзка,в която има чувства - има проблеми.Момичето е било огорчено от факта,че някаква друга госпожица си позволява да флиртува с нейното гадже,всеки би го направил /всеки който държи на приятелят/ката си/ Тя ясно заяви,че тя е държала много на него и той на нея.Значи щом толкова сигурно го казва това,значи може би е основателно и може би гаджето и го е доказвал многократно.А и щом му се обадила,значи просто е решила,че така иска да постъпи.Никой не ти иска мнение Ти какво би направила в нейната ситуация,а ти иска мнение според теб това правилно ли е или не е?!А и се иска от теб и съвет как да се държи в петък на срещата им?!
Ей такива,които влизат само от 'гост' и дават някакви безсмислени коментари много ме дразнят
Small_lady li si kakva si malka si o6te Ti ne vqrvai na vseki ne znae6 kakvo e stanalo kakto i az za da dava6 takiva suveti.Puk i az moga da si komentiram po temata kolkoto si iskam za6toto vseki moje da pi6e v neq ti ne moje6 da mi kaje6 kakvo 6te pravq.I vse pak za men tova momi4e su6to ne e 4ak tolkova vinovno,i iskam da kaja na avtorkata da ne se unijava pove4e a da iz4aka mom4eto da q potursi,su6to taka iskam da ti kaja Small_lady 4e ako q e obi4al i durjal na neq nqma da si tursi drygo momi4e,i po dobre ti spri da komentira6 4e stava6 sme6na haha

[/u]