.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    milo^momi4e
    Guest

МОЛЯ ВИ,ИСКАМ МАЛКО ПОМОЩ!

Здравейте,ще ви помоля ако може да ми напишете на някакъв език на какъвто знаете ето това изречение "Обичам те страшно много,без теб не мога да живея,не искам любовта ни никога да свъшва,ти си ми всичко!".Благодаря ви предварително!!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    I Love you very much .I can't live without you. I don't want our love to have an end. You are everything to me.

Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    I Love you very much .I can't live without you. I don't want our love to have an end. You are everything to me.
    Май е You are everythink for me.
    Every moment is another chance...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Need_A_Girl
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Май е You are everythink for me.
    mai ne
    btw izraza to have an end nqq osoben smisyl az predlagam finish ili come to an end

Guest

Re: МОЛЯ ВИ,ИСКАМ МАЛКО ПОМОЩ!

Цитирай Първоначално написано от milo^momi4e
    Здравейте,ще ви помоля ако може да ми напишете на някакъв език на какъвто знаете ето това изречение "Обичам те страшно много,без теб не мога да живея,не искам любовта ни никога да свъшва,ти си ми всичко!".Благодаря ви предварително!!!
    I love you tremendously much, without you I can't live, I don't want our love to ever end, you're my everything!

Guest
    не беше нужно да ръкопляскате толкова

milo^momi4e
    Guest
    СТРАХОТНИ СТЕ!БЛАГОДАРЯ ОТНОВО

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София

Re: МОЛЯ ВИ,ИСКАМ МАЛКО ПОМОЩ!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от milo^momi4e
    I love you tremendously much, without you I can't live, I don't want our love to ever end, you're my everything!
    Този вариант е по-добър от предния

milo^momi4e
    Guest
    Благодаря,но ако може да не е само на английски,например италиански!Много го обичам този италиански език!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си