- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съсипана съм!!!
Не мога повече... просто не мога... имах някакви 4 шибани срещи с три различни момчета и още от първите срещи ми правеха неприлични предложения. Мислех си, че това е само така... че попадам на кофти момчета, ама вече съм сигурна, че не е така.![]()
И преди да сте ме попитали, дали не ги предизвиквам чрез поведение и дрехи... аз съм толкова срамежлива, че никой не може да ме извади от черупката ми. Не нося къси поли изобщо, а само дънки - за къси блузчици и разни по-предизвикателни дрехи и дума да не става!![]()
Държа се като дама и с нищо не им демонстрирам желание за секс! Или може би това, че съм стеснителна ги възбужда още повече!?![]()
Сега се върнах от още една такава среща (пореден намек за секс от първа среща) ... нямам сили вече. Не спирам да плача и да се питам, дали в мен е грешката?!![]()
Хубава съм - да това е факт, но имам и други качества освен тялото ми, бе мамка му.Не мога вече, така просто не мога...
Nedei taka mila.Tezi momcheta sega ne ocenqvat kakvo momiche imat nasreshta si!Nqma smisul da se qdosvash.Ne tursi vinata v sebe si,zashtoto shtom se durjish prilichno i kakto trqbva ne si ti prichinata.Shte vidish,che shte otkriesh hora,koito da te uvajavat i cenqt,uspehi
![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Това са хора, с които не можеш да бъдеш, щото те те харесват явно само като външност! Аз ти гарантирам, че всички повечето момчета имат такива мисли, но някой го показват, а други - не! Тези, които си срещнала не трябва да са ти представата за момче! Ще си намериш по достоен!![]()
Every moment is another chance...
moje bi prosto nqq6 vkus az naprimer ne pravq neprili4ni predlojeniq na momi4eta
Как по точно са ти правили тез предложения? Съмнява ме да са ти казвали "айде да се ебем", а като толкова си си втълпива некви идиотщини, то нищо чудно всяко нещо да го виждаш със сексуален подтекст без да има такъв или нещо подобно... ама то и само от поста ти си личи, че си неква задръстена и ограничена, което показва, че проблема е в теб, не някъде другаде, но естествено ти никога не би си го признала, дори пред себе си!Първоначално написано от Crain' Alone
Как на пример би изтълкувал опита на едно момче да ме докосва там, къде би не трябвало по време или след първа среща!?
Да ме хваща за задника, да се опитва да ми опипва гърдите, най-нагло да ме насилва да го целувам?! А? И то още на първата или втората среща!? Това според теб "втълпяване" ли е или може би и ти го правиш така на първа среща с момиче, преди да си се убедил че тя със сигурност те харесва?![]()
Аааа... ужасно е тва бе !![]()
wtf
Ти па душко кво си се апстрахирала такава... се някога ще попаднеш на някои свестенхубавите работи бавно стават! Ся че има много келеши има ги верно е но ти поне си ги подбирай тез с който излизаш
)) тва е
ела да ударим един шахи на табла съм добър
аз също съм срамежлив, ела да сме срамежливи заедно
и ще си позволя да те поправя - cryin`
"На всеки вятър яка не вдигай."Имало 3-4 идиоти и какво от това много малко са останали свестните хора(и още по-малко са свестните момчета).Така че да не ти пука ТЕ като са идиоти си е техен проблем.Със сигурност някой ден ще срещнеш правилния човек![]()
![]()
![]()
Пожелавам ти това да стане скоро
На кофти момчета си попаднала наистина.Не е в теб вината, просто те са си такива.Надявам се да намериш момче, което наистина да не ти говори за секс на първата среща.
Как така просто решават да те докоснат, без да си им дала никакъв повод?
Само на мен ли ми изглежда,че темата е е*авка?![]()
![]()
f@nt@zi@
Не само на теб.Първоначално написано от f@nt@zi@
вместо да се радваш, че те харесват и да се възползваш от предложенията, ти...![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Valantain_love, bitch !Първоначално написано от valantain_love
wtf
да бе, то човек да не се избазика..
пък и да не беше на шега, какво? пак стигаме до тъпия спор неморално (ох колко я мразя тази дума) ли е да си с някой за една вечер
еми, всеки си има ценности, всеки решава за себе си
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
\Първоначално написано от valantain_love
Както каза...![]()
wtf