Zdraveite. Znachi obicham edno momi4e mnogo i v momenta sme gadjeta s nego (kato kazvam obicham naistina e taka, a ne samo nqkakvo si haresvane). Tq sy6to me obicha, no ne moga da sym siguren dali e tolkova mnogo. Ima i drugo momiche, s koet predi sme bili za malko gadjeta i togava samo se haresvahme. No s techenie na vremeto sled kato se razdelihme az s vseki izminal den katocheli sym zapochnal da q zaobichvam! Naprimer kato q vidq sys sega6noto i gadje (koeto vprochem tq go dyrji samo za da i obry6ta vnimanie) me hra6ta luda revnost i mi stava bolno na du6ata :S Kajete mi kakvo da pravq-dali da ostana sys momicheto koeto mi e gadje v momenta, i koeto obicham mnogo silno, ili da se vyrna pri staroto gadje, koeto kazva che me obicha mnogo i istinski. I az tova go vijdam v ochite i, tq naistina e vliubena v men. Nali znaete kak liubovta ne se vijda a se chuvstva. Taka e pri men, predi6nata mi priqtelka go pokazva s pogled, i lo6oto e che s vseki izminal den zapochvam da q zaobichvam vse po-silno i ako tova prodylji, 6te mi e mnogo trudno da byda dalech ot neq. Situaciqta e trudna: dve momicheta, koito me obichat istinski; az sy6to gi obicham, makar i po-malko razlichen nachin; kym sega6noto momiche mnogo sym privyrzan i ne iskam da q naranq, za6toto mi e mnogo skypa, a ako q ostavq tq 6te strada (dori i pri nai malkoto ne6to kato stane na neq i stava gadno). Ako si ostana sys sega6noto gadje nqma da mi e zle, no predi da si legna, vsqka ve4er 6te si mislq za predi6noto mi momiche, liubovta mi kym neq nqma da zatihne, prosto 6te se skrie dylboko v syrceto mi i 6te byde pritiskana. A neznam dali ako ne skysame s moeto momiche po neino jelanie (koeto ne mi se vqrva) dali pyk nqma staroto gadje da si trygne ot moeto syrce... Chestno kazano, obicham poveche staroto gadje, kolkoto i da e tejko tova, koeto kazvam v momenta, no e taka. Obichah q, obicham q, vinagi 6te q obicham...
Molq vi kajete mi kakvo da pravq, samo predloveniq ot vida skysai sys sega6noto gadje kato ne si 6tastliv, ne mu ostroivat, za6toto sym 6tastliv s neq, no pyk tyguvam za starata mi liubov. Sori za dylgiq post, no imah nujda da si izleq du6ata! Ochakcam seriozni otgovori dori i s kritika. Blagodarq za vnimanieto.