.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: HORA POMOGNETE :(!

HORA POMOGNETE :(!

zapoznah se s edno momi4e predi okolo 4 meseca...
    naposledak zapochnah da useshtam 4e se vlubvam v neq...
    tq mi kaza 4e me obicha no e samo kato priqtel...
    naposledak stanahme mnogo blizki.. izlizame mn chesto
    vinagi uspqvam da q razsmeq adski mn sum hlutnal po neq... ama tq mai ne.. i na skoro haresva6e nqkvo mom4e.. nz kvo da pravq
    ama tq me ima samo kato priqtel i kato ni6to pove4e a tova stane li... nqma 6ans prosto ( mnogo si spodelq s men i ni e adski qko kato izlizame ama sym mn izplashen i nz kwo da prawq molq vi pomognete mi

Има два варианта - 1) Изливаш си чувствата, ама жертваш приятелството! 2) Забравяш за своите чувства и правите едно голямо приятелство!
    Every moment is another chance...

neznam, ako tq me otblusne nz kwo shte prawq.. nz posle kak shte q pogledna w ochite... adski typo shte mi e.. ne iskam pak razocharowanie

Супер фен
    gluposti pokazva6 klasa obqsnqva6 i 4e q iska6 i tolkoz iskala te samo kato priqtel kak li pyk ne

ami taka mislq zashtoto ne pokazwa sus nishto che me iska kato poweche ot priqtel e 4oek

Мега фен Аватара на koalka
    Еми има два варианта:
    отказваш се от нея, забравяш я и продължаваш напред
    бориш се за нея, държиш се мило, правиш й комплименти, показваш й, че си влюбен и се надяваш след време и при нея чувствата да се появят.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от Need_A_Girl
    Има два варианта - 1) Изливаш си чувствата, ама жертваш приятелството! 2) Забравяш за своите чувства и правите едно голямо приятелство!
    .. само дето втория вариант е.. леко неизпълним, тъй като той е влюбен в нея и малко трудно ще се примири толко лесно със ситуацията и ще я приема само като приятелка.. без никакви задни помисли..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми има два варианта:
    бориш се за нея, държиш се мило, правиш й комплименти, показваш й, че си влюбен и се надяваш след време и при нея чувствата да се появят.
    Моят отговор е същия

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Еми има два варианта:
    няма други варианти
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

ami az winagi sam se durjal milo sus neya i sym i prawil komplimenti i shte produljawam... mersi mn za suwetite ... she opitam ot wsichko pak kwoto stane

Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    Еми има два варианта:
    Моят отговор е същия
    И моя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си