.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Любовен войник
    Guest

На война и в любовта всичко е позволено

"На война и в любовта всичко е позволено" Според вас, вярно ли е тази мисъл??? Да оставим войната на страни, там найстина всичко е позволено, а какво ще кажете за любовта? Дали е позволено всичко, когато има любов? Ако е така, това значи да се правят мръсни номера, подмолни действия и подобни, лъжи и т.н. Или може да се разбира по друг начин, тази мисъл?!? Вие как мислите?

Интересно ми какво е вашето мнение по въпроса...

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    В живота, като цяло, няма правила. На практика никой не може да те спре, ако си решил да извършиш убийство. Да, после ще има последствия, но ти вече си го направил.

Някой те поглежда накриво - застрелваш го. Майка ти те ядосва - колиш я. Детето реве непрекъснато и не те оставя да спиш - давиш го в тоалетната.

Можеш да правиш всичко и границата си я поставяш ти. Ако някой ти задява приятелката имаш стотици варианти чрез, които да се справиш със създалата се ситуация.
    Провеждате нормален разговор; заплашваш го; пребиваш го; застрелваш го...

Спред мен въпросът, който искаш да зададеш е:
    Готов ли е човек на всичко за любовта?
    He who runs with aggression walks with no dignity

Мега фен Аватара на koalka
    Зависи какъв човек си, ако прибягваш до такива действия за любовта.Но не мисля, че всичко е позволено.

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    къде е написано,че в любовта има правила?!...искаш да си с някого...но има някаква пречка...казано ли е че е забранено да правиш нещо,за да премахнеш тази пречка?!...въпроса не е в това,дали в любовта всичко е позволено,а в това на какво си готов за тази любов...възможностите са много,но за всеки отговора е различен... мисля че така както е позволено всичко трябва да имаме и някакви граници...тоест да не стигаме до(както каза Crafter)...убийства и тн...хах не че много ще ме разберете какво искам да кажа...
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Супер фен
    дамм.. всичко е позволено.. но е трудно да откриеш такава любов заради която да си готов да направиш това всичко..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    KOgato se pribqva do podobni nomera.. tova veche ne e lubov...

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    spored men vsi4ko e pozvoleno...v jivota dori i v lubovta

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не, не смятам, че всичко е позволено

например, не може заради едната любов да провалиш живота на мн други хора, да лъжеш безразборно, да мамиш... а и други по-брутални работи, които няма да споменавам е да, любовта е важно нещо, но не е всичко, поне според мен

а и каква ще да е тази любов, която те подтиква да вършиш такива неща? едва ли наистина би могла да се нарече любов
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Kogato si vluben,ti si tvorec na svoi sobstveni pravila,za6toto pravi6 mnogo ne6ta,koito veroqtno ne bi napravil/a,ako ne be6e vluben/a. Naistina,ako ima6 4uvstva,nqma da se spre6 pred ne6tata,pred koito obiknoveno ne se osmelqva6 da napravi6,poneje ima6 nqkakva cel,ne6to,koeto da te vle4e,sledovatelno si po-nast1patelen i tn. A kogato si zaedno s tozi 4ovek,ve4e ste dvoina sila. Togava smqtam,4e s1vsem si gotov da napravi6 vsi4ko za otsre6tniq-e,stiga da si otkorven v 4uvstvata si de. I vse pak ima edno ne6to,koeto nikoga ne biva da pravi6-da posqga6 na jivota si zaradi lubovta,a i da posqga6 na ne4ii 4ujd jivot. No da,kato cqlo granicite sa orpedelqni ot dvoikata i rqdko se ograni4avat do ob6toprietite. Uff,mn filosofski prozvu4ah,ama s tva klasno po literatura sqka6 s1m opravdana
    Look deep inside me ...

Guest
    Хмм нещо не съм съгласна.Смисъл представи си следната ситуация-ти си заедно с гаджето ти вече 2 години и изведнъж някакъв / някаква господин/госпожичка решава,че е влюбена в гаджето ти и понеже 'На война и в любовта всичко е позволено' той/тя започва едни здрави флиртове с половинката ти,започва да 'плете' едни интриги...
    Според теб това редно ли е?!Аз мисля,че не.Така,че моето мнение е че не е позволено баш всичко

Когато сме на война сме на война,а в любота е коренно различно..Това е нещо нежно,красиво..Чувство,коет о те кара да летиш Аз мисля,че тя не трябва да се потъпква с лъжи и измами.Найстина,когато обичаш някого за теб няма граници готов си на всичко,но това доста често може да е в твоя вреда Ако найстина искаш да спечелиш някой,просто бъди себе си..всеки си има свойте начини за завлъдяване,но й всеки един трябва да си има свойте граници
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Абсолутно вси4ко е възможно няма забранени не6та
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

to v jivota niama pravila kamoli v voinata ili lubovta

Мега фен Аватара на iiirish
    все още никой не е написал закони за любовта! така че всеки може да прави това, което сметне за добре и което би му позволила съвестта му

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не съм съгласна,че в любовта всичко е позволено.Всичко си има граници,наистина ако си решил нещо да направиш нищо на света не може да те спре,никои човек,нито власт,нито нищо винаги ще намериш начин да го направиш.Но мисля че най-голяма граница това е съвестта ти,нещо от което никога не може да избягаш.Човек сам решава какво да прави с живота си.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен

Re: На война и в любовта всичко е позволено

Цитирай Първоначално написано от Любовен войник
    "На война и в любовта всичко е позволено" Според вас, вярно ли е тази мисъл??? Да оставим войната на страни, там найстина всичко е позволено, а какво ще кажете за любовта? Дали е позволено всичко, когато има любов? Ако е така, това значи да се правят мръсни номера, подмолни действия и подобни, лъжи и т.н. Или може да се разбира по друг начин, тази мисъл?!? Вие как мислите?

Интересно ми какво е вашето мнение по въпроса...
    Може би всичко е позволено,но според мене не е начина чрез подмолни действия да стигнеш до любовта...

не съм чел сички мнения ама в 1 съм сигурен. МОЖЕШ ДА ПРАЙШ КВОТ СИ ЩЕШ и в любовта и в живота,ама зависи колко ти е сивото вещесто в главата за да извършиш нещо безсмилено.
    skype=thefreakboy92

Be yourself ! There are too many other people!

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: На война и в любовта всичко е позволено

Всеки сам си поставя границите и всеки действа според собствената си ценностна система. Има някакви неписани правила, които ако искаш спазваш, ако искаш - не. Въпрос на избор и на разбирания. Плюс това до голяма степен действията ти се определят от човека до теб. С един човек можеш да стигнеш и до крайности в любовта, а може и да спреш още в началото. Зависи какво ти позволи. В този смисъл - да, всичко е позволено. Хипотетично. От там нататък всичко си зависи от теб самия и от човека, когото обичаш.

И между другото ситуации от типа "Или ще си моя, или няма да си на никой", убийства, простотии. Тея мании аз не ги приемам за любов. Това си е психично отклонение, а не любов.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Crafter
    В живота, като цяло, няма правила. На практика никой не може да те спре, ако си решил да извършиш убийство. Да, после ще има последствия, но ти вече си го направил.

Някой те поглежда накриво - застрелваш го. Майка ти те ядосва - колиш я. Детето реве непрекъснато и не те оставя да спиш - давиш го в тоалетната.

Можеш да правиш всичко и границата си я поставяш ти. Ако някой ти задява приятелката имаш стотици варианти чрез, които да се справиш със създалата се ситуация.
    Провеждате нормален разговор; заплашваш го; пребиваш го; застрелваш го...

Спред мен въпросът, който искаш да зададеш е:
    Готов ли е човек на всичко за любовта?
    пич на тебе май нещо яко ти се стреля......няя лошо.

по темата - не, не съм съгласен че е така. защо ? защото като имам приятелка и й правя мръсни номера, изневерявам и т.н. - тогава не мога да нарека тва между мен и нея любов. думата любов изключва и не е съвместима с всичките тея изброени от предните писали по темата - номера.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Фен
    Град
    drevna garciq
    "Celta opravdava sredstvata "
    Ima zakoni ima pravila i vsqkvi takiva no za kvo sa se pak pravilata i zakonite za da se naru6avat
    No ima i posledstvie vseki sam si izbira patq !
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Да бее,не мисля че всичко е позволено... Пък от друга страна,не е важно какво е позволено,важно е какво ти си позволяваш да направиш...с някакви тъпи лъжи и мръсни номера нищо не можем да постигнем,нито пък да върнем някакво чувство,което вече е изчезнало...Не бих си позволила и не бих се принизила чак до там,че да правя такива бебешки номера,още повече пък на човек,когото обичам...Наистина трябва да се борим за любовта,но и трябва да знаем кога да спрем :P
    f@nt@zi@

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Според мен в тази мисъл искат да кажат че-във една любовта или за една любов може да направиш всичко което искаш за да я запазиш или да я спечелиш също като във войната целта е една и за да я постигнеш няма правила всичко е позволено.Поне аз така я разбирам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си