.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    И как виждаш бъдещето си с този човек. Та ти си само на 17 години. Сега ти е времето да излизаш с приятели, по дискотеки, по купони. А какво ще стане ако бъдеш с този? Ще ти кажа - ще си седите по цяла вечер вкъщи а ти ще му носиш бирата. Ти това ли искаш?

Сега като си си харесал тоя чичко и се мислиш вече за голямата жена. Много бързо искаш да пораснеш. Ще видиш как само след 2-3 години ще искаш точно онова, което не искаш сега - някое момче на твоята възраст. Внимавай обаче да не си се изхабила преждевременно.

Странно ми е как може момиче на твоята възраст да се нуждае от стабилност, уважение.. бля бля. Глупости на таркалета. Тия неща са важни, но ако си на 25-6 и си търсиш мъж за женене... за да създадете семейство.

Ти решаваш какво да правиш с живота си, той си е твой. Пък и каквото сами си причиняваме, дори най-големия ни враг не може да ни причини
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

s

ti luda li si!!!!sorry ama tva e super tapo da haresva6 44 godi6en daje e ba6ta na gadjeto ti pomisli si i kak 6t ereagiart va6te ako razberat!!!ti kvo o4akva6 da s edarji grubo li toi te vazpriema kato priqtelkata na sina mu ne kato ne6to pove4e i normalno e da se darkid dobre!!!boje napravo se ot4aivam az sum na 16 i 4 godi6na razliak mi se struva mn kamo li 27 kvo vi stava be hora osuznaite se tva ne e normalno!!!tva vse edno nqkoq tvoq priqtelka da se vliubi v ba6tata ti kak bi reagirala??????

Six billion people in the world,six billion souls,and sometimes,all you need is ONE

Guest
    Хахахах злобааа
    Ми предложи му да напрайте тройка ти той и баща му!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от No\/\/allZ
    Хахахах злобааа
    Ми предложи му да напрайте тройка ти той и баща му!
    гадост
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си