- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нисичка съм, а той е висок. коя поза е най-подходящата?
интересувам се при тази ситуация коя поза ще е най-подходяща за да се достави максимум удоволствие на двамата
Коят ви е удобнаТолкоз ли ви е голяма разликата че не може си фанете поза ?
ми аз съм 155 см, той 192 см
А ВъХ!![]()
А разлика в годините има ли? На колко сте
?
аз 15 той 21Първоначално написано от asd1223
заднаИмаше някъде тема с пози, разрови се малко.
hehhehe daПървоначално написано от XXX_f
Love you Kris !!!
стига, че ще вземе да му я предложи и здравата ще я оплескатПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
mi izpolzvaite masa
mnogo e qko a i 6te vi e udobno i na dvamata
stiga da imate podhodq6ta masa :P
P.S. Drugo kato sexa na masa nqma![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
re minion4eto sa po povratlivi i mogat da se vratkat super gotsko \/
Размера на момичето няма значение за удоволствието. Това което ви харесвеа повече от друго, няма как ние да го знаем кое е точно. Ама мисионерска...е гоям смях момичто да ти е до пъпа![]()
![]()
![]()
AMI TI DA SI OTGORE 6E E NAI DOBRE SPORED MENE\
/
Хаха прав си.Аз съм мини и честно казано се нагаждам на 99,99% от всички пози.Даже по принцип ми е кеф с по-високи,отколкото с по-ниски,честно казано ниско гадже не съм ималаПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
Не виждам какъв е проблема на Авторката...има една приказка.."в леглото няма да си мерят ушите,я..."
Могат да си го правят всякак,отгоре,отдолу,на ляво,ня дясно..челни стойки..хаха ВСЯКАК.![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Като не си имала ниски гаджета, как знаеш?Първоначално написано от ultra
Ама какво се учудвам, де.. Няма да ти е за първи път.
![]()
Иначе и аз си падам по миньончетата (свикнал съм да целувам по челото по време на мисионерска ^^) и не виждам как задната ще е най-удобната за случая. Ездачка, лъжички.. Иначе мисля, че няма да имате проблем с която и да е поза. Пробвай да седнеш в него и да го обгърнеш с крака - мисля, че тъкмо ще си срещу лицето му.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Той не е ли достатъчно голям, за да измисли?![]()
еми ти да си отгореили да сте прави ама трябва да е достатъчно силен че да те е дигнал
![]()
![]()
Мъжът по принцип няма проблеми да вдига собственото си тегло "на ръце". Момичето трябва да е по-тежко от него, за да му тежи.. Което, при такава разлика в ръста, ще е притеснителноПървоначално написано от deidiy
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Мога да ти кажа подходящи, ако си по висока ^_^