.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 173
    Guest

Супер фен
    Град
    Мбабане
    а като остареете и не можете да се обезлесявате, ко прайм тогава, А ? ше си умрете космати агагагагаггагага

Според мен е по-добре жената да е бръсната,но не напълно.Виждал съм едно момиче така се е "постригало",че си е направила рунтата като стрелкичка която сочи надолу.Но все пак не трябва да не си скъсяваш малко срамната косица от време на време.Я си представете една рунта която е стигнала чак до задника. :
    Човек не е победен,докато не се признае за победен.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Offff abe abe kva e taq tupa tema be.... mn qsno 4e e mn po hubavo da se obezkosmqvat polovite organi i ot momi4etata i ot mom4etata...su6to i pod mi6nicite.....mn po higieni4no e.... i ne znam koi sa tiq idioti koito sa napulno obedeni 4e okosmena jena e mn po krasivo.... i stigam do izvoda 4e pove4eto postove sa ot edin i su6ti 4ovek....
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Абе нека другите П да си ходят космати. Аз си оставам "пропаднало момиче" ХаХа. Не мисля да се разкарвам като подвижна горичка.
    Викам спете вобще да се обезкосмявате момичета (та и момчета) .Така е по-КРАСИВО и ПОЛЕЗНО!!!

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Град
    У дома пред компютъра
    Отивай да лижеш онова там горе и ще разбереш, че личната хигиена(обезкосмяване) е нужна!Който още не е слязъл от дървото орангутан да си остане!Ебати мърлячите и неандерталци!

Да живее космарлъка!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Обезкосмяването не е въпрос на лична хигиена. Личната хигиена включва да си чист, а ако се къпеш редовно, дори да си с косми абсолютно навсякъде, пак ще си чист.

Големи гъзарки се извърдихте.

Какво и е интересното на тема като тази, че толкова много хора пишат в нея.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Мега фен
    Искат да покажат колко са модерни и сексапилни, защото си обезкосмяват половите органи.

А знаете ли, че допреди 10 години никой не го е правел? Гледах едни снимки на Мадона в еротично списание и беше напълно космата.

Re: Само най-тъпите и прости момичета се обезкосмяват!

Цитирай Първоначално написано от NightCrawler
    Цитирай Първоначално написано от ЛионКинг
    Единствено най-изпаднатилите и изостанали момичета се обезкосмяват. Една жена да е без косми беше крайно модерно през средата на 90-те години на миналия век.
    Все повече млади девойки в развитите капиталистически страни, не прибягват до услугите на козметик или други начини за премахването на космите си.
    Сред елитарните среди и богатите обществени кръгове е прието мъжете да бръснат брадите си, а жените да си обезкосмяват краката и ръцете. Никой нормален човек не прибягва до премахването на косми от интимната област на тялото.
    Причините за това са комплексни. Ето някои примери:
    1. Окосмяването в тази област на човешкото тяло е предназначено за предпазване от измръзване на половите органи през студените месеци от годината.
    2. Косъмчетата предпазват от достига на бактерии по половите органи и проникването на заразени частици в човешкото тяло. Подпомагат отделянето на потни жлези и секрети при прочистване на кожата.
    3. Красотата на формите се подчертава особено и чара на загадачността привличат половете. Отделят се нужните феромони при привличане от страна на мъжкия към женската и обратно. Без косми, хората унижтожават вторичните полови белези толкова важни за осъществяването на полово сношение и разпространиение на видовете.
    иди се блъсни някъде ве
    И аз т'ва викам \/

Мега фен
    Ама вие само повтаряте като папагали.

Аз се обезкосмявам само подмишниците, защото там ме дразни.
    бан по ип и профил

Град
    Добрич
    Пич, твоето гадже да не би да е гризли или голямата стъпка???

Мега фен
    Започна се - и на гаджета се обиждаме. Деца

Повече от фен
    Град
    Sofia
    хах....Има държави, където жена с мустаци е идеалът за мацка...държави в 3тия свят Явно има хора, които си падат по окосмени...котенца - това си е тяхна работа, но недейте да плюете тези които харесват обезкосмяването, защото това е сеедно да кажете че е тъпо да позлваш...крем за лице
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Нямам приятелка. И да знам какво ще кажеш, но си спести коментарите. Попринцип съм Болен (или не особено здрав) от година и половина и нито ходя на училище, нито мога да излизам навън. Ей за това няма как да имам приятелка.
    бан по ип и профил

Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    Нямам приятелка. И да знам какво ще кажеш, но си спести коментарите. Попринцип съм Болен (или не особено здрав) от година и половина и нито ходя на училище, нито мога да излизам навън. Ей за това няма как да имам приятелка.
    може ли да питам защо и от какво?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Глупава ли си, че питаш такива неща?

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Единствено най-изпаднатилите и изостанали момичета се обезкосмяват. Една жена да е без косми беше крайно модерно през средата на 90-те години на миналия век.
    Все повече млади девойки в развитите капиталистически страни, не прибягват до услугите на козметик или други начини за премахването на космите си.
    Сред елитарните среди и богатите обществени кръгове е прието мъжете да бръснат брадите си, а жените да си обезкосмяват краката и ръцете. Никой нормален човек не прибягва до премахването на косми от интимната област на тялото.
    1. Окосмяването в тази област на човешкото тяло е предназначено за предпазване от измръзване на половите органи през студените месеци от годината.
    2. Косъмчетата предпазват от достига на бактерии по половите органи и проникването на заразени частици в човешкото тяло. Подпомагат отделянето на потни жлези и секрети при прочистване на кожата.
    3. Красотата на формите се подчертава особено и чара на загадачността привличат половете. Отделят се нужните феромони при привличане от страна на мъжкия към женската и обратно. Без косми, хората унижтожават вторичните полови белези толкова важни за осъществяването на полово сношение и разпространиение на видовете.

2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ммм сега се сещам, че Джон Карпентър имаше филм за космите, които убиха един човек агагаггагагаг аггагагагаг

Супер фен Аватара на _donna_
    Абре,повече уважение към половите ни органи.
    Кви са тия грозни думи като ШУНДРА.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Глупава ли си, че питаш такива неща?
    Хората обичат да надничат в чуждия живот.

Боледувам перикардид. Всеки път се оправям и след време получавам нов рецидив. Какво да се прави? Рацидивист съм си.

Темата не е за моята болест.
    бан по ип и профил

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна

Туй в кой сайт го прочете и от къде ти дойде на акъла да го постнеш тук?
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Уффф .. каква тема само ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си