- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само най-тъпите и прости момичета се обезкосмяват!
а като остареете и не можете да се обезлесявате, ко прайм тогава, А ?ше си умрете космати агагагагаггагага
![]()
Според мен е по-добре жената да е бръсната,но не напълно.Виждал съм едно момиче така се е "постригало",че си е направила рунтата като стрелкичка която сочи надолу.Но все пак не трябва да не си скъсяваш малко срамната косица от време на време.Я си представете една рунта която е стигнала чак до задника.:
![]()
Човек не е победен,докато не се признае за победен.
Offff abe abe kva e taq tupa tema be.... mn qsno 4e e mn po hubavo da se obezkosmqvat polovite organi i ot momi4etata i ot mom4etata...su6to i pod mi6nicite.....mn po higieni4no e.... i ne znam koi sa tiq idioti koito sa napulno obedeni 4e okosmena jena e mn po krasivo.... i stigam do izvoda 4e pove4eto postove sa ot edin i su6ti 4ovek....
Абе нека другите П да си ходят космати. Аз си оставам "пропаднало момиче" ХаХа. Не мисля да се разкарвам като подвижна горичка.
Викам спете вобще да се обезкосмявате момичета (та и момчета) .Така е по-КРАСИВО и ПОЛЕЗНО!!!
![]()
Отивай да лижеш онова там горе и ще разбереш, че личната хигиена(обезкосмяване) е нужна!Който още не е слязъл от дървото орангутан да си остане!Ебати мърлячите и неандерталци!![]()
Да живее космарлъка!
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Обезкосмяването не е въпрос на лична хигиена. Личната хигиена включва да си чист, а ако се къпеш редовно, дори да си с косми абсолютно навсякъде, пак ще си чист.
Големи гъзарки се извърдихте.
Какво и е интересното на тема като тази, че толкова много хора пишат в нея.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Искат да покажат колко са модерни и сексапилни, защото си обезкосмяват половите органи.
А знаете ли, че допреди 10 години никой не го е правел? Гледах едни снимки на Мадона в еротично списание и беше напълно космата.![]()
Ама вие само повтаряте като папагали.
Аз се обезкосмявам само подмишниците, защото там ме дразни.![]()
бан по ип и профил
Пич, твоето гадже да не би да е гризли или голямата стъпка???
Започна се - и на гаджета се обиждаме. Деца![]()
хах....Има държави, където жена с мустаци е идеалът за мацка...държави в 3тия святЯвно има хора, които си падат по окосмени...котенца - това си е тяхна работа, но недейте да плюете тези които харесват обезкосмяването, защото това е сеедно да кажете че е тъпо да позлваш...крем за лице
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Нямам приятелка. И да знам какво ще кажеш, но си спести коментарите. Попринцип съм Болен (или не особено здрав) от година и половина и нито ходя на училище, нито мога да излизам навън. Ей за това няма как да имам приятелка.
бан по ип и профил
може ли да питам защо и от какво?Първоначално написано от Мo6nо
Глупава ли си, че питаш такива неща?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Първоначално написано от ЛионКинг
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ммм сега се сещам, че Джон Карпентър имаше филм за космите, които убиха един човекагагаггагагаг аггагагагаг
Абре,повече уважение към половите ни органи.
Кви са тия грозни думи като ШУНДРА.![]()
Хората обичат да надничат в чуждия живот.Първоначално написано от `Death`Whore`
Боледувам перикардид. Всеки път се оправям и след време получавам нов рецидив. Какво да се прави? Рацидивист съм си.
Темата не е за моята болест.
бан по ип и профил
Туй в кой сайт го прочете и от къде ти дойде на акъла да го постнеш тук?Първоначално написано от ЛионКинг
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!