- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само най-тъпите и прости момичета се обезкосмяват!
ужассстова опира до хигиена бе ти луд ли си какъв си
![]()
![]()
Mda i az sym na sy6toto mnenie,typa tema,ami nai-typiq otgovor za takava tema e napravi si brazilska lenta,hem ima6 hem nqma6,ili na nikoi ne my e pritno,edva li,da byde s momiche s egati hrasta ili kozinka ,kakto kazaha..koito kakto iska
Аз също съм против обезкосмяването там долу, но за жалост това се е превърнало във фикс идея на младото поколение.Незнам защо всички си мислят че като единия партнъор се е обезкосмил е задалжително и другия да го направи,но все пак тва си е въпрос на лично мнение![]()
Leleeeee ae zaklu4ete q taq tema ve4e deee..... to na 4ovek da mu pisne ot prostotii....v kraina smetka vseki sam si re6ava dali da se brusne ili ne.... nikoi nikogo ne moje da nakara da pravi ne6to nasila.... koito e protiv obezkosmqvaneto da ne se obezkosmqva...na koito mu haresva, neka se.... leleeeee napravihte go problem tova be![]()
хахаха браво! ама си е така деПървоначално написано от XXX_f
Първоначално написано от Анонимко
=D> =D> =D>
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
@автора
Като ти заседне пичи косъм в гърлото пак ще си говориме
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Aaaz sum siguren 4e tiq det0 haresvat
kosmati p***i i det0 pi6at tuka sa devstveni \/
Az sum siguren 4e tezi ot foruma
na koit0 im haresvat pove4e kosmati slivi
sa devstveni i neznaqt iz0b6to za kv0 stava vupros![]()
Честно казано не обичам космати жени, но като не се бръснат има по-малка вероятност да се заразят с нещо гадно. Иначе като е гладичко ме кефи повече.![]()
"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."
jenite sme nejniq pol,ot tam sledva che trqbva da sme mili,sladki,nejni,GLADKI,az ne moga da si predstavq da tragna primerno da gushkam priqtelq i kat si digna racete-nqkva gora,ili izlizam s pola i krakata mi kat na shimpanze,ili tragva nqkoi da me lije i....uffff ujas....da ne govorim i za higienata.....abe temata neshto ne me izkefi
Споделям мнението на много хора-ТЕМАТА Е СУПЕР ТЪПА!
Вижте се как спорите за простотии.....Който както му харесва..
Ако на един му харесват космати-ОК
Ако на друг му харесват гладки пак ОК
Ама мисля че тфа си е до лично мнение!Никой не може да налижи мнението си на другия!!!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
За да не чувате обиди от рода "Тая па каква е рунтава шунда!",
пийте Постинор Дуо като симпатягите от Замунда!![]()
Животът е БРЯГ!
Vseki si ima mnenie po vaprosa nqkoi haresvat jeni s kosmi otdolu drugi bez kosmi otdoluI sahto ima jeni koito obichat da se obezkosmqvat i takiva koito ne obichat vsichko e vapros na lichen izbor
i Nikade ne stava vapros za moda...az nimoga da sedq s kosmi draznqt me ujasno mnogo...no ima takiva detu bez ne mogat ili ne iskat! i Vse pak si ima seksapil vsqka jena i tazi sas i tazi bez kosmi..
ама че гнусна работа![]()
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
A be lud li si .. s edin top kosmarlaci vyri mi tyrsi dupka .. v koi vek jiveem .. super protivno e kato se syblechesh i da ochakvash gotin seks.. a vmesto tova da ti izleze edno kylbo kosmi.. super gadna kartina.. tyi che az si se obezkosmqvam vii kot iskate praveteda jiveqt kosmite !
![]()
Fuck me I`m famous..
Аха ок... И ти е много приятно да лижеш момиче с косми между краката? Ооокей!
I love you...
aaxxaxaxaaxaxax...ebasi temata..ne pro4etoh vsi4ki mneniqt am az li4no ne haresvam kosmati muje..kakto i ne bih hodila kosmata![]()
no exit