.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 173 от общо 173
    Голям фен
    ужассс това опира до хигиена бе ти луд ли си какъв си

Повече от фен
    Mda i az sym na sy6toto mnenie,typa tema,ami nai-typiq otgovor za takava tema e napravi si brazilska lenta,hem ima6 hem nqma6,ili na nikoi ne my e pritno,edva li,da byde s momiche s egati hrasta ili kozinka ,kakto kazaha..koito kakto iska

Аз също съм против обезкосмяването там долу, но за жалост това се е превърнало във фикс идея на младото поколение.Незнам защо всички си мислят че като единия партнъор се е обезкосмил е задалжително и другия да го направи,но все пак тва си е въпрос на лично мнение

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Leleeeee ae zaklu4ete q taq tema ve4e deee..... to na 4ovek da mu pisne ot prostotii....v kraina smetka vseki sam si re6ava dali da se brusne ili ne.... nikoi nikogo ne moje da nakara da pravi ne6to nasila.... koito e protiv obezkosmqvaneto da ne se obezkosmqva...na koito mu haresva, neka se.... leleeeee napravihte go problem tova be
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    ЛионКинг ами след като смяташ , че само простите момичета се обезкосмяват, върви да лижеш някоя космата п*тка...с извинение за израза
    хахаха браво! ама си е така де

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ЛионКинг ами след като смяташ , че само простите момичета се обезкосмяват, върви да лижеш някоя космата п*тка...с извинение за израза

=D> =D> =D>
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

@автора

Като ти заседне пичи косъм в гърлото пак ще си говориме
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

=D> =D> =D>
    a taka

Guest
    Aaaz sum siguren 4e tiq det0 haresvat
    kosmati p***i i det0 pi6at tuka sa devstveni \/

Guest
    Az sum siguren 4e tezi ot foruma
    na koit0 im haresvat pove4e kosmati slivi
    sa devstveni i neznaqt iz0b6to za kv0 stava vupros

Честно казано не обичам космати жени, но като не се бръснат има по-малка вероятност да се заразят с нещо гадно. Иначе като е гладичко ме кефи повече.

"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."

Град
    София
    jenite sme nejniq pol,ot tam sledva che trqbva da sme mili,sladki,nejni,GLADKI,az ne moga da si predstavq da tragna primerno da gushkam priqtelq i kat si digna racete-nqkva gora,ili izlizam s pola i krakata mi kat na shimpanze,ili tragva nqkoi da me lije i....uffff ujas....da ne govorim i za higienata.....abe temata neshto ne me izkefi

Споделям мнението на много хора-ТЕМАТА Е СУПЕР ТЪПА!
    Вижте се как спорите за простотии.....Който както му харесва..
    Ако на един му харесват космати-ОК
    Ако на друг му харесват гладки пак ОК
    Ама мисля че тфа си е до лично мнение!Никой не може да налижи мнението си на другия!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Темата е свежа бе. Не е тъпа

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    Споделям мнението на много хора-ТЕМАТА Е СУПЕР ТЪПА!
    Вижте се как спорите за простотии.....Който както му харесва..
    Ако на един му харесват космати-ОК
    Ако на друг му харесват гладки пак ОК
    Ама мисля че тфа си е до лично мнение!Никой не може да налижи мнението си на другия!!!
    spodelqm mnenieto na choveka,vse pak vsichko opira do vkusa i predpochitaniqta na horata \/

Голям фен
    За да не чувате обиди от рода "Тая па каква е рунтава шунда!",
    пийте Постинор Дуо като симпатягите от Замунда!
    Животът е БРЯГ!

Vseki si ima mnenie po vaprosa nqkoi haresvat jeni s kosmi otdolu drugi bez kosmi otdolu I sahto ima jeni koito obichat da se obezkosmqvat i takiva koito ne obichat vsichko e vapros na lichen izbor i Nikade ne stava vapros za moda...az nimoga da sedq s kosmi draznqt me ujasno mnogo...no ima takiva detu bez ne mogat ili ne iskat! i Vse pak si ima seksapil vsqka jena i tazi sas i tazi bez kosmi..

Град
    София
    sega se setih,che v amerika jenite ne se obezkosmqvat na intimni mesta napalno,pravqt si brazilska lentichka(mai taka se kazvashe,izvinqvam se ako ima greshka)
    no az predpochitam krainostite ili sichko ili nishto,hihihihi

prekaleno e gnusno da ne se brusne edno krasivo i hubavo i mlado momi4e i da mu gleda6 kosmite !!!Brusnete se macki 4e mujete bez nas sa ni6to!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Фен
    Град
    BURGAS

zdr

ама че гнусна работа
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

XAXAXX

A be lud li si .. s edin top kosmarlaci vyri mi tyrsi dupka .. v koi vek jiveem .. super protivno e kato se syblechesh i da ochakvash gotin seks.. a vmesto tova da ti izleze edno kylbo kosmi.. super gadna kartina.. tyi che az si se obezkosmqvam vii kot iskate pravete da jiveqt kosmite !
    Fuck me I`m famous..

Град
    In Your Mind
    Аха ок... И ти е много приятно да лижеш момиче с косми между краката? Ооокей!
    I love you...

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    aaxxaxaxaaxaxax...ebasi temata..ne pro4etoh vsi4ki mneniqt am az li4no ne haresvam kosmati muje..kakto i ne bih hodila kosmata
    no exit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си