.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Ba6ta mi! :(

Супер фен

Ba6ta mi! :(

Of hora abe ba6ta mi e ujasen... Super iznerven e ot rabotata i nakraq vsi4ko si iskarva na mene..primerno tazi ve4er mi kaza da izlizam ot pc 23.20 h kak1v mu e problema da stoq o6te malko....tolkova mnogo iskam da se vidq s moq priqtel a toi ne mi dava da stoq do 23.40 primerno taka na nastroeniq e ponqkoga mi dava i az prosto nzm predi nqkolko sedmici me be6e udaril i mn me e strah ot nego d1rja se dobre naposledak...naprimer dnes super s1m se d1rjala i pak kakvo stana nzm iskarvam hubavi ocenki..nzm k1de mu e problema ako nqkoi moje da me pos1vetva ne6to...az samo iskah da spodelq

emi 4ovek tova e tajno az jiveq s maika mi samo s neq si se razbiram super e naposledak seki den se karame za razni raboti ma nz men ne me e udrqla ili pone ne bez pri4na a ina4e i tq si go izkarva na men i na brat mi ama nie ne i obra6tame nikvo vnimanie neka si vika men ne mi pre4i "muzika e za u6ite mi " ako ti moje6 taka deistvai dr nz kvo da kaja :S
    f*ck off!

На мен са ми казвали , че бащите пазили мн дъщерите си и моя баща е така , всащност аз намерих слабото му място и кат скокна на него и имам всичко ако можеш и ти намери на твоя баща и пи са опрят нещата , ама то зависи и на каква възраст си де

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Наистина зависи и от възрастта. Аз докато не навърших 18 постоянно имах проблеми с моя .. Часове за излизане имах , постоянно ме увикваше за най-малкото абе все на нож бяхме , и наистина бащите са много предпазливи относно дъщерите си .. аз докато докажа на моя че няма за какво да се тревожи и че съм достатъчно голяма сама да се оправям бая се озорих , може би по този начин твоя показва че държи на теб нз... но ти си бъди същата нищо не прави не го дразни или му противоречи , ще му мине бъди сигорна !

Tesinka
    Guest
    Of a be mila.... i moq bashta si e takuv....! Ti i da si perfektna toi pak shte nameri neshto,za koeto da ti se razbuchi...Pone pri men e taka !Izkarva si go vse na men ili veche po rqdko na sestra mi... Ama men veche ne mi puka da ti kaja,4ak smao da mina 18 i shte si praq koto si iskam tei de...
    Ne se pritesnqvai moje i toq period da e vremenen i pone se nadqvam.
    Spoko i ne obrushtai mn vnimanie na durjanieto mu,poneje taka shte vredish samo na sebe si....
    Inu4e neznam kakvo drugo da te posuvetvam tei kato imam sushtiq problem i ponqkoga sp se sduhvam... Ama...

Супер фен
    Off hora prosto osven ba6ta mi sega iznikna i dryg problem s1s s1u4eni4ki...moje da me biqt i da mi razdr1nkat vsi4ki taini i da se opitvat da me skarat s gadjeto mi a btw 4akam i gadjeto da mi se obadi ot 4as i ne6to i 6te otka4a ve4e prosto...za6to tolkova mn problemi mi se slu4vat

Голям фен
    Другия път като те удари го пита защ го прави ако не може да ти отговори ще разбере че не е бил прав а ако ти каже нещо го питай защо мисли така ии.....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    С риск да ме псуват ще кажа как си реших проблема (на теб едва ли ще ти помогне ,ама на някой друг)

Баща ми наскоро реши ,че тряя да ме удря и тогава го сритах яко в топките... знам ,че съм постъпил грешно, ама той такива селянии е правил и нервира майка ми ,че още ше го ритам много!!!
    Хах ти май действаш импусливно

Guest
    Еми кво ни пука на нас

Мега фен Аватара на koalka
    Ами говори с него и се опитай да се разберете като големи хора.Кажи му, че не ти е приятно да се държи така и ако може да се сдържа.

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    С риск да ме псуват ще кажа как си реших проблема (на теб едва ли ще ти помогне ,ама на някой друг)

Баща ми наскоро реши ,че тряя да ме удря и тогава го сритах яко в топките... знам ,че съм постъпил грешно, ама той такива селянии е правил и нервира майка ми ,че още ше го ритам много!!!
    Ти си мноо зъл вее ххахаха разби ме

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами говори с него и се опитай да се разберете като големи хора.Кажи му, че не ти е приятно да се държи така и ако може да се сдържа.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

mi pogovori s nego za kvo taka se darji ponqkoga horata sa iznerveni i si go izkarvat na drugite bez da ima pri4ina
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си