..... и честно казано не знам от къде да започна
ама нали я слагм тая тема в раздел "У дома" главно ще ви говоря за проблемите си в къщи.Значииии мене по принцип не ме пускат никъде да излизам смисъл по късните часове щото са някфи супер разтревожени уж.....и на мен ми е писнало примерно петък вечер сички навън а аз у дома .Именно за това единственото ми удоволствие е да стоя пред компа....и наще го знаят това.....още повече че PCто е почти единствения начин да общувам с момчето което харесвам (то не е единствения,но иначе в училище не мога да се престраша да го заговоря...както и да е ) И ЗНАЧИ онази вечер цяяяяяяяла вечер си писах с него по чата и майка ми вика що си весела ала бала и аз нали и казах ..И тя като че ли за да ми направи мръсно въпреки че ми е майка ми каза "Ако утре на класната не ми донесеш 6 един месец без нет" и аз направо полудях КАК МОЖЕ да ме лишава от ЕДИНСТВЕНОТО ми удоволствие?!?!?!?!?!?!
направооооооо ми е адски гадно,но както и да е ..СЕГА за другия проблем с наще.
Тази година съм в ново училище и се водя с една Бети....и веднъж закъсняхме за час и класната( тааа гарга долна) се обадила на наще и им казала че съм си избрала НЕПОДХОДЯЩА компания,че тази Бети пиела, пушела и ГОВОРИЛА С МОМЧЕТАТА ОТ 12 КЛАС ,а нали се сещате че това е МНОООООООООООГО лошо !!!!!!!Но както и да е .... и аз има казах на наще че няма начин да ме откажат от тва да се водя с Бети щото може да е сякфа ама е приятно момиче. И тва нали те не ги знам дали си мислят че вече не се водя с Бети,но днес БАЩА МИ ме видя с нея и един от 12 клас и нали все пак ми е баща.......аз отидох при него и той ми вика моля ви се "Кой са тея ? " и аз викам "Ми Бобито и Бети" и той вика "Ама ние нали се разбрахме нещо " и ся просто НЕ ЗНАМ !!!!!
Довечера представям си като се прибере кво ще почне да ми говори и не за месец ми за ДВА ще ми спре нета
Та както казвах имам още милион проблеми отделно с тоя дето го харесвам отдлно и разни други , но реших да ви кажа именно за това не знам защо ..... плс кажете ми какво да правяяяяяяяяяя
ПС Забравих да кажа че и баба ми ся зимата е тук и ме тормози по всякакъв начин!!!!!!!!Снощи даже ми беше толкова гадно че за миг помислих да се защото не ми върви нито в любовта нито в НИЩО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!