Ах, ми чакай сега...ти какво искаш? Нови родители? Човек неможе да си избере родителите и децата, но въпреки всичко трябва да ги обича. Момчето, кеото обичаш...ако искаш гледай сега тука колко хора влизат, може пък и някой д аго познава.Постваш снимка и ще те запознаем Предният гост много точно ти е отговорил, ти нямаш доверието им. Него неможем д ати го спечелим ние. Освен това, не е от значение това на колко години си. Ти си тяхна рожба и тяхна задача е д аса зад теб. Вярно, някои са по-притеснителни. Други - не. Но определено мисля,че ти като се прибереш вкъщи имаш топла храна, нормална обстановка и когато имаш нужда от нещо го получаваш. Познаввам хора, чиито родители не се вясват вкъщи по няколко дена. И знаеш ли колко му е весело, че може да си прави квото си иска. И да е сам.
И моите родители не са от най-либералните, но се разбираме чудесно. Или примерно когато миналата година ме питаха защо закъснявам много често да се прибера и им разказах каква е компанията,че няма нищо сташно се успокоиха и не ми правеха проблем. Даже това не ми пречи да съм с най-готиния човек, когото познавам и д аимам много приятели.
Малко извън темата: А ти какво си мислиш, че ще станеш на 18 и няма да се прибираш във вас ли?Че ще си правиш каквото си искаш? Мога да ти кажа,че дори тогава ще трябва да се придържаш към техните правила. Иначе дори данаправиш това ще ти писне. Не е много коректно да са прекалено авторитарни, но е тяхно задължение да не те направят от част общественият 'курволяк'.
П.П. подкрепям мнението,ч еси лигла...сори