- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vidove flirtove svalki mom4eta kak svalqte momi4etata?
Mom4eta vie kak svalqte momi4etata?
свалям си единия чорап и те падат в краката ми![]()
Почвам да и обръщам повече внимание за да ме забележи и през това време се държа естествено-ако ме хареса това е добре,ако не ме хареса е*а ли му майката![]()
с тухла...може и с паве![]()
С асансиора, за по бързо може и през прозореца.Първоначално написано от Vidove flirtove svalki
Може ли да ми отговорите без ебавки и подигравки?
щот аз нямам много опит и ми е интересно
Мерси !![]()
С прът е варварско бе!Първоначално написано от 182+44_4adel
help pls
не си издаваме тайните![]()
skype=thefreakboy92
Be yourself ! There are too many other people!
Наистина едва ли някой би ти казал насериозно![]()
help de?
Не съм момче,но ще си кажа мнениетп![]()
Обръщай повече внимание на девойката,прави и комплименти,показвай и че се интересуваш от нея и такива работи![]()
mi i az ne sum mom4e no kato se darji6 milo sas neq moje leko da i podskaje6 4e te radva ama leko ne da po4ne6 da q presledva6 4e stava dosadno i taka no kato cqlo prosto i obra6tai vnimanie i q karai da se 4uvstva speciqlna
Напротив. Като и обръщаш повече внимание я караш да се мисли за много важна,а твоя "ранг" пред нея пада. И много трудно ще е забиеш,особено ако е готино момиче. Трябва да и обръщаш внимание,но не прекалено. И трябва да си държиш на своето,дори отвреме-навреме да я игнорираш. Това ще я накара тя да те потърси,тя да действа. Крачка напред,две назад - формулата на успех \Първоначално написано от sexy_small_lady
/
i tova mi bilo myjka solidarnost, pederast dolenПървоначално написано от TheFreakBoy92
На мен пък ми е интересно на 15 години защо се има за експерт, че чак ще си пази "стратегиите" в тайна.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.