- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога е по-удачно да му духам?
Отказах да му духам и ми обеща да ми купи телефон ако го направя. Тази вечер ще спи у нас, а утри ще излезем за телефона. Да му духам ли още тази нощ или е по-добре да изчакам да получа телефончето и едва след това?
Дай му в дупето и след като го извади от там му подухай малко.
ах, не те е срамПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
олеее не, ще се гръмнамладежта отива все към по-зле... "ще му духам и той ще ми вземе телефо" !!?!?!?!? как може да си толкова ограничена, бе момиче... що не си намериш момче на тфойта възраст (предполагам си не повече от 16, а той, щом има пари да ти земе телефон, над 20)
иска ми се да изстрадаш всичко това, за да разбереш какво ще си причиняваш занапред ако продължаваш със същия начин на живот...
парите не са нищо, ако става дума за любов
It's In The Air, We Raise Our Fists In
аз съм безсрамница бе човекПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
гаджето ти е щастливецПървоначално написано от malka_sladuranka
:P
![]()
![]()
така е така еПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Ок,виждам, че напоследък си задръстил форума с глупостите си като се поставяш под различни имена, но поне ги измисляй по умни и интересни, а те са...
a, be, poburkahte li se?
6131 става ли?
За свирка?
Животът е БРЯГ!
![]()
Xaxaxa..Shtom za telefon praish svirki...kakvo li shte napravish ako ti dadat 1000 leva ?
![]()
![]()
e tva e !!! xaxaxaxaПървоначално написано от malka_sladuranka
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
да...после му кажи че искаш кола(от скъпите) и нека ти я купи!Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
може и апартамент да му искаш![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ne ne po dobre 1vo mu poiskai apartament f zamqna na dupeto ti nakraq 6a stane6 bogata6ka![]()
eftina si,baby
ехаа ако така ставаше 1 сфирка и апартамент...всички к*рвета щяха да имат по цели квартали бе![]()
Първоначално написано от kolio
f zamqna na dupeto kazah,milaПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Kato gledam kak si trugnala da duha6,duhni i za men,4e ot toq moq telefon ve4e mi pisna!![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
prosta6tina....ti si golqma materialistka,mar6a s mar6a...
Първоначално написано от Tokio_Hotelkata
..
Първоначално написано от kolio
аа...дупе за апартамент...така по-бива... и все пак всички ку*вета щяха да са на оферта...
*платена примоциияяя сфиркаа за телефонче, апартамент за дупее... а за 2пъти мезонет....
Баси глупостите! Баси подкупването. "Ако му духам, ще ми купи телефон". На къде отивате бе хора?!![]()