- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за чорапогащниците
Я си кажете мили Дами,какви чорапогащници носите през зимата,дали носите въобще под панталона*дънки) щото аз като съм с панталон май нямам този навик,ама веднъж така ми замърнзаха краката,че вече без дебел плътен чорапогащник не излизам от нас.
Иначе като съм с пола предпочитам копринения... колкото и да зззъскам.... си викам "Трай бабо за Убост".
Та ще ми е интерсно да споделите,какви чорапогащи носите-дебели;тънки;вълнени;плете и;копринени... и пр
Moderated by Tiffany
по точка 1 от правилника.
такива неща не нося![]()
![]()
ако ще се слага нещо такова-то това ще са дълги чорапки![]()
"Целувка за лека нощ"
ne nosq adski sa mi neudobni![]()
az ne sam slagala ot 2ri klas takova ne6to we![]()
![]()
dobre de,samo 1 pat/v4era/nosih pola i za tva :P
И ти измръзват слабините...и после проблеми...Първоначално написано от midnight...
da nosq! debel estestveno! zima e! i pleteni v1lneni 4orapi nosq. az s1m dosta zimorni4eva, i s1m na mnenie 4e 6tom ni e studeno, trqbva da se obli4ame, a i moga da se pohvalq s tova 4e po4ti ne boleduvam zimata![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Nosq PLETEN!!!Ot baba mi e!Imam nqkolko takiva vav razli4ni cvetove!XAXAXAXAXAXA![]()
![]()
![]()
По принцип не нося, но имаше един период, когато навън беше много студено и затова - вълнен! А когато съм с пола - фигурален![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
mn rqdko obuvam ne6to takova. izob6to ne mi e udobno. i ne mi e 4ak tolkova studeno. ama kato stane qko klin4....
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Много ясно,че обувам.Обувам тънък черпогащник и пак ми топли,колкото без хич.![]()
![]()
Ми Адски е неудобно ,ама нося понеже иначе умирам от студ![]()
Само ако вън е -150 градуса, слагам някой дебел плътен чоропогащник... Иначе- не, мерси... Това е най- гадното изобретение на човешката мисъл... След 10-сантиметровите токове...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
събуди тема на 1 година за да споделиш какви чорапогащници носиш![]()
![]()
![]()
Не нося чорапогащници,адски са неудобни,само дълги чорапки.
Mogo sa mi neudobni ama ponqkoga se nalaga
Само ако е хипер студено, и то от тези най-тънките.
Баси...чорапогащниците са гадни и адски неудобни!Некво да те стяга и постояно да си го надигаш...блях!Предпочитам да измръзна отколкото да нося некво чорапогащниче!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
не нося!!! гадно е, колкото и студено да е нося най-много райрани 4орапки до над коляното![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз пък имам ебати яките поли, които не мога да не нося само защото е зима. Решението - чорапогащник. Иначе верно не е от най-удобните и под панталони нивга няма да сложа...
Saatana vittu perkele hate crew!
Под панталон не нося...Неудобно ми е а иначе като съм с къса пола-фигурален
Това бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
nosq daa, sega ne nosqq, za6toto tazi zima eee jegaa, na vun temperaturatae 20 sigurnoo
neudobno e da nosq, oba4e go pravq, kakto kazvat ot moito daskalo 6e me zapomnqt s tova 4e se navli4am po mnogo i vinagi 6e ostane ne6to da subli4a6![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it