.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

abe iskam suvet molq vi kajete

imam priqtel ot pove4e ot godina i toi iska da go napravim i az iskam oba4e imam 1 maluk problem-ako roditelite mi razberat 6te mi zabranqt da se vijdam s nego i 6te me durjat pod klu4(poneje sum na 13)az mn iskam da go napravq kakto i toi i ve4e nqkolko puti mu se durpam i mislq 4e 6te go zagubq ako produljavam da se durpam oba4e me e strax ot roditelit mi
    bixte li me posuvetvali kakvo da pravq???molq vi

Guest
    a toi na kolko e , ne moje li da te iz4aka o6te malko?

Град
    Sofia
    не ме обявявайте за откачалка
    аз бих те посъветвал да не избързваш
    1. защото мъже ще срещаш в живота си от тук нататък много
    2. ако тои наистина те обича, ще те разбере и ще изчака
    3. защото ако ти го обичаш най-вероятно ще се разочароваш
    Много, ама много сладък батко !

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!

Re: abe iskam suvet molq vi kajete

Цитирай Първоначално написано от niki4ka_93
    imam priqtel ot pove4e ot godina i toi iska da go napravim i az iskam oba4e imam 1 maluk problem-ako roditelite mi razberat 6te mi zabranqt da se vijdam s nego i 6te me durjat pod klu4(poneje sum na 13)az mn iskam da go napravq kakto i toi i ve4e nqkolko puti mu se durpam i mislq 4e 6te go zagubq ako produljavam da se durpam oba4e me e strax ot roditelit mi
    някой казват,че ако си готова можеш да го направиш(асо се чувстваш готова)....но по-добре недей....след време ще съжалиш че си го направила толкова рано....имаш още много неща да преживееш...не избързвай...знам какво говоря!!!btw той на колко години е?!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Някой казват че ако се чувстваш готова можеш да го направиш,но моя съвет е да не избързваш....има още много неща да преживееш...все още си малка....после ще съжалиш че си го направила толкова рано....дай си поне още 1-2 години(най-малко)...но живота си е твой все пак....по-голяма съм от теб и знам какво е и какво говоря...но както решиш!!!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Сори че два пъти пуснах постове ама нещо става с нета ми!!!

The Lizard_King
    Guest
    malkata_ ,pic imash li?

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от The Lizard_King
    malkata_ ,pic imash li?
    имам.....защо?!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Най-важното е да му обясниш ситуацията си. Той не е врачка, за да знае къде е проблемът. Ако нищо не му кажеш, ще си помисли, че му се дърпаш просто ей-така. А ако знае какво е истинското положение и те зареже - прав му път, бил е идиот. Свястно момче би те изчакало.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    зависи и на колко години е въпросното момче....та би ли ни казала?!

vuprosnoto mom4e e kolkoto men(13)

sWeEt_SeEd
    Guest
    аехахехах абе я и двамата се осъзнайте...той едва ли не още не знае къде точно да ти го вкара не бе ..шега ама по-добре изчакайте плюс тфа и той няма още никъф опит

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Най-важното е да му обясниш ситуацията си. Той не е врачка, за да знае къде е проблемът. Ако нищо не му кажеш, ще си помисли, че му се дърпаш просто ей-така. А ако знае какво е истинското положение и те зареже - прав му път, бил е идиот. Свястно момче би те изчакало.
    Прав си!!!Напълно съм съгласна.Но и при положение, че е само на 13 и не може да чака...брей брей ...

The big boss
    Guest
    хахаха Щяла да го загуби ако не прави секс с него хахаха доста си забавна.Прави секс с него и после се грамни малка Пикло

Повече от фен
    Na 13 i dvamata i ne mojete da 4akate Q stiga s tiq gluposti i pomislete malko Mnogo qsno,4e roditelite ti 6te te durjat pod kliu4 i nqma da te puskat nikade da hodi6.Momi4e osuznai se Celiq jivot e pred teb i teporva 6te go opoznava6.Pomisli dobre dali sled godini nqma da sajalqva6 za storenoto,za6toto tova ne e kato da si kupi6 ne6to novo Pomisli si,za da ne se razkaiva6 posle.

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    момиченце... малка си още... колкото и да си мислиш че си готова... не си... нито психически нито физически... и аз мисля че трябва да изчакаш поне 1 година... за да не съжаляваш после... ако приятеля ти те обича наистина, ще те разбере, ще изчака... има и друга страна...
    1.Вашите може и да не разберат освен ако ти не им кажеш
    2.Моите родители никога нямаше да успеят да ми забранят нещо, свързано с любов... винаги мога да намеря начин да го направя, винаги мога да ги излъжа... и те тфа мн добре го знаят... в любовта няма правила, знаеш го

но все пак, недей да прибързваш...
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Ако го искаш го направи! Родителите ти не виждам как ще разберат, ако не им кажеш ти лично или евентуално не те водят на гинеколог и прегледа е в тяхно присъствие. Тъй че не е толкова страшно. Прави ли ти се, чувстваш ли се готова, направи го и да не ти пука! Успех! \/

Супер фен
    Град
    Bourgas
    лапе6ка работа на 13 години 6те се ебът ве4е..лелелееее докъде е стигнал света... осъзнайте се малко бе..направо сте сме6ни..пък като иска6 толкова да ти го вкара айде наеби се..и за6то трябва да казва6 на ва6те кога си се ебала за пръв път не мога да разбера? те няма да тръгнат да те проверяват има6 ли о6те ципа или няма6..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на koalka
    Хаха, какво ви става на 13-годишните?Той сигурно е по-големичък от теб.

Голям фен
    Циганин е, нали? \/
    Животът е БРЯГ!

mi i az mislq 4e sum malko malka ama mn si go obi4am i toi ne misli 4enito az nito toi e maluk ama 6te se razberem vse pak mn mersi na vs

p.p.taka de pone se nadqvam da se razberem

Guest

Слушай родителите си!!!! Ще срещнеш сумати други момчета в живота си. Тоя няма нито да ти е първия нито последния

Не прави нищо. Ако толкова се страхуваш да не го изгубиш му обясни ситуацията. Ако наистина те обича ще те разбере и няма да те притиска. Не избързвайте със секса. Дори да казваш, че си готова това не означава, че думите ти са истина. Изчакайте още.
    А ако го изгубиш заради това, трябва да си щастлива, че не си била с човек, който не те уважава и разбира. След време може би ще срещнеш човек, с който ще го направиш от любов.
    А родителите ти са напълно прави. Все пак ти си има дете и си на 13, те обичат и ти мислят най-доброто.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

mi vij,ti moj ei da se 4uvstva6 gotova,no men ako pita6 iz4akai i nedei da izburzva6.moje bi e po-dobre.taka 6te razbere6 i dokolko toi e gotov da bude s teb i da ti se otdade napulno,nqma da se pritesnqva6 ot roditelite si,no ako re6i6,4e si napulno gotova...pomisli

Guest
    Абе я бегом да си играете с куклите, ебаси извратените деца!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си