.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Въпрос за мъжете:)

Срам ме е да питам някого за тези неща за това питам тука.
    На много места съм виждал мнения в които пише бръсни си краката пък останалото ако ти искаш.Добре не мога да разбера бръснете ли си задника,ама целия и окола дупката.Незнам там е много трудно и гадно,
    но като се замисля това ебаси смешката да си обръснеш краката,а задника да има една топка от косми.Вие бръснете ли си космите около допката на гъзъ.С какво с бръснич,машинка,крем или други простотии.

Извинявайте за тъпия въпрос ма почнаха да ми растат косми и то много и искам да питам докато съм малък че ако задам въпроса като порасна ще се
    изложа още повече

Guest

Re: Въпрос за мъжете:)

Izpolzvai kola maska
    Pyrviqt pyt koga si napravi6 kola maska moje da te poboli malko no posle se svikva \/
    Aide uspeh i davai sq dokato e vreme 4e posle 6te stanat mn i e grozno, gadno i gnusno

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Момче да си бръсне краката-според мене това ще е супер тъпо...
    Пък за задника както си решиш-като искаш го бръснеш, като не искаш-не.Ми може със ножче за бръснене...
    хъхъ..

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    АнтиКосми! \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Момче да си бръсне краката-според мене това ще е супер тъпо...
    Пък за задника както си решиш-като искаш го бръснеш, като не искаш-не.Ми може със ножче за бръснене...
    Добре ако реша да си обръсна гъзлето значи трява и краката иначе ще е грозно.Ма въпроса за задника ми е че ми е неудобно бе ебаси немога да се извъртя да го видя и да го обръсна и имам много голям гъдел там не мога да го избръсна кат хората аз вече един път се пробвах

Guest
    pomognete mu na mom4eto de ^_^

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    probvai s ogledalo da se obrasne6

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ше си навлечеш беля

Кой ше ти гледа дупката на гъза? А колкото за краката... Еми нз аз не съм му мн превърженик.. Може би щото нямам мн

Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от dЯuИk3n_M0nk3Y
    Кой ше ти гледа дупката на гъза?
    хаха батко Азис ги знае тия работи хаха Ако отидеш ще разбереш

Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    Кой ше ти гледа дупката на гъза?
    хаха батко Азис ги знае тия работи хаха Ако отидеш ще разбереш
    Ааа, не искам Батко Азис да си гледа Китаеца

Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...

Guest
    Кой ше ти гледа дупката на гъза? А колкото за краката... Еми нз аз не съм му мн превърженик.. Може би щото нямам мн
    Е как кой женките нали ще доди и тоз момент.Незнам вие махате ли ги космите там?

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    Помоли някой да те обръсне, той ще види каквото трябва да се обезкосми
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Аве, какво е това убеждение, че щом си обръснеш дупето и трябва задължително да си обезкосмиш и краката! То да не е едно равно разпределение на косми навсякъде? Като се качват нагоре по бедрата - изтъняват и не би трябвало да е грозно!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

(null)
    Guest
    На мен пък вече почват да ми пристигат повиквателни за медицинските комисии, и понеже уважавам закона на военните сили на република България(а задникът ми е мн космат, между другото, забравих да доложа, нещо между Ог и Буги Барабата) та не само че няма да си го обръсна, ами и няма да си го мия преди комисията!

Guest
    Ако ше те подпинят у дупето си го обръсни

Еми аз лично и краката на космите си махам и на задника ама на целият да наистина е трудно без да виждаш каде махаш ама се свиква и ги махам всичките косми с машинка за коса звучи смешно но пък после нямам косми

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    хахаххха как се махат "краката на космите"

Guest
    Приятелят ми не си бръсне краката, ама не съм го изхвърлила от леглото.
    Специално за момчетата, като изключим мишниците и интимните части, бръсненето е строго индивидуално-зависи колко си космат и къде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си