- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко често се къпете?
Аз се къпя веднъж седмично, смятам че е напълно предостатъчно. Вие сте някакви мазохисти явно, щом си причинявате това мъчение, плюс тва прекаленото къпане не е здравословно, но за това ще пиша по-нататък в темата.![]()
Първоначално написано от Angel_Girl
![]()
![]()
![]()
![]()
хахаххахаххаха.
Темата не е ебавка.
Всеки нормален човек се къпе веднъж седмично.
Радвам се че има толкова нормални хора тук че са гласували като мен.
Ами аз се къпя по 2 понякога 3 пъти седмично(говоря за косата)иначе всеки ден си взимам душче.Обаче наистина за косата е най-добре да се къпе 1 път в седмицата ,защото колкото по-често се къпе толкова повече се омазнява и оредява и т.н.
аз 2-3 пъти в седмицата
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
2-3 i az..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
всеки ден...
а косата 3 пъти седмично.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Два пъти в седмицата ми е нужно като говорим за цялостно къпане. Не мога да разбера как така се къпете 1 път за 7 дни. Не се ли потите?! Пък и с мазни коси ли ходите? Аз не мога да търпя тялото или косата ми да са мръсни. И смятам,че това е нормалното положение на нещата.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
секи ден...ам косата на секи 2 дни...
Първоначално написано от Angel_Girl
Само да ти кажа, че той може да гласува само веднъж![]()
По тематавсеки ден си взимам душ, но си мия косата на 3-4 дни, защото не искам после да ми е мазна всеки ден(като я прецакам с честото миене...)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Гостите не могат да гласуватПървоначално написано от Angel_Girl
Секи ден, а като спортувам или шибам по два пъти на ден. Лятото и по три пъти се случва. Мноо ме кефат хората дето примерно ги виждам цяла седмица с една и съща тениска...
2т. системно
секи ден, косата през ден
2, 11 и 8 точка системно - бан
3 пъти с косата,иначе всеки ден само тялото.
И аз такаПървоначално написано от Mimka_sweet
![]()
Ами косата 2пъти в седмицата,а иначе всеки ден си взимам душ
Vseki den razbirase !
Ти си гнусенПървоначално написано от Black_JAG_Bundy
По темата- душ си взимам секи ден, а косата- веднъж или два пъти седмично
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
kosata min god q mieh 2 puti v sedmicata.. taq god sig se subirat 3 puti.. prosto kato q vidq 4e e mazna otivam vednaga v banqtaa ina4e vseki den si vzimam dush4e lqtoto daje po 2 3 puti na den.. \
/
Абсолютно всеки ден се къпя...понякога и по 2 пъти![]()
Всеки ден се къпя цялата![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Всеки ден си вземам душ. Косата преди я миех през ден, ама сега си купих шампоан за всекидневна употреба и си я мия всеки ден.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.