.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Ot4aqno Molq Za Suvet4e

Zdraveite pi6e vi edno mn pritesneno momi4e na 16 ot dosta vreme hodq s edno mom4e i tova mi e purvata seriozna vruzka;predi mesec go napravihme za 1vi put(pone na men mi be6e za 1vi put) a edva predi sedmica mi be6e 2riq put s nego(da,znam 4e zvu4i ot4aiva6to ) i za kapak na vs v4era pri edin seriozen razgovor s nego razbrah 4e na nego mu e omruznal sex-a (toi e na 17 i vodi polov jivot ot 13-godi6en);vuzmojno li e az da sum pri4inata za tova oteg4enie??? ili moje bi dr e pri4inata?kakvo bihte me posuvetvali v tozi slu4ai?kak da postupq za da go nakaram da me jelae i da go napravim?
    BLAGODARQ VI PREDVARITELNO!!!
    P.S. : az naistina sum na4inae6ta v oblastta na sex-a taka 4e ako davate nqkakvi suveti pls budete po-podrobni
    Ne e vajno dali horata govorqt zad gurba ti vajno e kato se oburne6 te da mul4at :PPP

Супер фен
    ами промени нещо..като например бельото(цвят,вид..по-изрязано в цвета който той харесва..)..начина,по който го целуваш-бъди по страстна..прави неща които не си правила преди(ест ако искаш ест,няма насила я.. ) и така...ако ест мислиш че причината е в тебе ..ми честно друго не ми хрумва
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    Burgas
    pravili go 2 pyti, na nego mu omryznalo, a tq se 4udi kak da raznoobrazi ....... dosta 6te se potrudq da namerq ne6to po-nelogi4no ot tva.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Как може да то каже такова нещо.Прави се на интересен. На 17 му омръзнал секса, а като стане на 30?!?

Guest
    mi nz...ma mai ne si ti
    dnes edin mn mn mn mn blizuk priqtel kaza,4e "Tova e mnogo banalno nesho, no vupreki tova silno go jelaesh" i che raznoobrazieto v sexa se iz4erpva po nqkoe vreme i vsi4ko se svejda do nqkolko osnovni neshta. No go jelaesh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си