- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pomo6t
Zna4i 6te te izdam na milicionerite ili na interpol togava!Първоначално написано от FikyScHetOo
Хах давайПървоначално написано от Vittorio
аз ще те издам на феминистката световна организация д ате качат на култ
![]()
Blagodarq,a dali 6te mi pratqt 1 burkan s tru6iq v znak na blagodarnost?Първоначално написано от FikyScHetOo
am..ne e :/ trqa chas po-rano da sa ebesh ://
Първоначално написано от FikyScHetOo
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
неПървоначално написано от Vittorio
а мама каза ли ти че кат биийш чикии ще ти пораснат косми по дланите![]()
Това че си на 26 и не си правил секс не значи че е ненормално всичко е до гледната точка на хората работата е там че в днешно време това се счита за ненормално но ти не се притеснявай не трябва да ти влияе чуждото мнение
Abe ti da ne se ligavi6 s nas ne6to,a?Kvi sa tiq prostotii "mama i tate" blq blq blq?????6tql si da se ojeni6 na 50g?E basi horata!!!!!
![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Ми ще им кажа. Ама ще им препоръчам да са каставички, но по-големи,че да...Ъ...не си вече девственПървоначално написано от Vittorio
Ti tui li prai6?Az oba4e ne smqtam da si davam guzaПървоначално написано от FikyScHetOo
Mi 6tom az za 1 put pravih sex na 14 ve4e moje da si napravi6 izvodite
P.S. Ama tfa ne moga da go povqrvam na 26 i o6te da si devstven![]()
Tova trea da e nqkakuv bazik
Love House Music !!!
Много ясно! Темата е ебавка! Тоя може да е девствен,но едва ли е на 26 .. фантазьор...Първоначално написано от qwertyo
![]()
Mi mnogo qsnu.6toto ako si minal 20 i si devstven nai veroqtno 6te otide6 pri kompanionka a ne da broi6 zvezdi4kite na tavana i mama da te vika da si izpie6 mlqkoto predi da istine
Love House Music !!!
Не само заради това.Един 26 годишен мъж, ще има малко по-различн начин ан писане![]()
ако наистина си девствен на 26 години мисля че имаш сериозен проблем ама аз мисля че това не е възможно щом аз си направих сефтака на 15 .....
4estno kazano ne msilq 4e e.malko mi e stranno.tolkova li ne sre6na nqkoq deto da e dostoina hodi barzo se e.ii kasmet
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Първоначално написано от Vittorio
Това е така защото си задръстен! Отпусни са малко.След 18:30 си пускал класическа музика.И кво очакваш класическата музика да та наебе ли.Малее ти си много зле.Вземи излез са разходи по кръчми дискотеки и такива места все ше намериш нещо.Дано да са базикаш.
Че какво и е на класическата музика ??
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
о боже .. според мен никак не е нормално .. на 30 год. си .. не си ли изпитал някакви сексуални желания .. ? много странно![]()
охо, една от любимите ми теми пак е тук![]()