- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лице (бръснене)
Момче на 14 съм и имам едно кахърче (ако така мог а да го нарека),значи излизат ми косъмчета (абе направо брада) и си ги махам със биг-чето обаче излиза след 2 дена , а не мога през 2 дена да я махам,защото ми е гадно,и немога и да я оставя защотото е грозно 14 годишен с брада.
Та искам да ми предложите нещо с което да я махам и да не изрства толкова бързо.Важно е!
Имам машинка,такава каквато имат и фризйорите,с нея да ли става .. но си мисля че пак ще порасте бързо
Никой не те пита дали искаш или не. Това е нормална част от съзряването. А пък и какво толкова ти пречи да се бръснеш през 2 дена?
Споко аз на 14 и половина някъде почнах да се бръсна, сега съм на 16 и през 3 дена се бръсна иначе ставам доста брадат :P .. зависи как растеш мене непознати ме мислят за 11ти - 12ти клас, а съм само 9ти.. съвсем нормално е.. гордей се че си мъж![]()
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
оффф![]()
![]()
тва е съвсем нормално!!! Ако беше момиче и се налагаше да се бръснеш тогава трябваше да искаш съвет
![]()
* ~УсМиХнИ Се нА жИвОтА,За дА тИ сЕ УсМиХнЕ И ТоЙ~ *
... =)=)
На контра , срещу косъма , забвя разтежа !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
пълни глупостиПървоначално написано от Valento