- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за жените
Ам мноого се извинявам за вапросите ама много ме е срам да питам някоя ли4но ... не е уместно та тук дано ми помогнете имам 2 вапроса а те са
1.колко дупки имате доло 2 или 3 това спорим с приятелите
2..... Буркате ли си сами на разни места
СОрри за вапросите![]()
никоя ли няма да се престра6и да каже ...
da weeee 50 "dupki" imame i si zavirame tam kvoto ni e kef... burkani tendjeri... eeeee aman ot debili po toq svqt na4i!!!!!!!![]()
хаха ако питаж гаджето си това можеш да имаш и повече от неявервай ми хаха
аз искам да запитам (понеже и аз като автора не съм виждал женско тяло по такъми) колко то вас имат трето зърно ?![]()
аа повече беееПървоначално написано от jdndufhgdi
![]()
![]()
![]()
Да бе вие сте като стоножки - между всеки два крака - дупкаПървоначално написано от Stefityyy
![]()
ми дааааааааПървоначално написано от Mastodont
мноо ясно \/
![]()
![]()
Различно е
роя варира споредзависи от момичето, но средно 1-13,5![]()
AMI LI4NO AZ IMAM 7 DUPKI I SI ZAVIRAM DEZODORANT I KRASTAVICI I VIBRATORI I TAKA \/
mne..mislite gre6no...u4a natomiq na jenskoto tqlo i ima 3 dupki ot dolo..a za vtoriq vypros ne moga da ti davam obqsneniq
Ако разбирам правилно понятието "дупка", жените имат анус, вагина и пикочопровод. Разликата с мъжете е, че при мъжете пикочопровода изхвърля и семенната течност, поради което нямат "трета дупка".
По-изчерпателно няма накъде.
П.С. иначе, след отговора може и аз да ти се смея![]()
Ти за 2 или за 3 беше?
А вторият въпрос е относителен, тъй като E=m.c.c :P
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
ХАхахахА мойте пък са 8..с 1 повече от твойте...МеМЕмемЕмемЕПървоначално написано от MIM4ETO SEXA
![]()
![]()
![]()
![]()
абе хора забрайхте устата, носа и ушите там също влизат разни работи![]()
и ако може малка поправка AngelOfDarkness пикочопроводите са два и всъщност пренасят урината от бъбречните легенчета до пикочния мехур, а това, за което ти говориш, се нарича пикочен канал