.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    aaaaazzzz
    Guest

ИСкам да ви попитам 1 вапрос ...Кам Мом4етата

Така добар ве4ер на вси4ки искам да ви попитам нормално ли е като бия 4екии да свар6вам за 5 минути като си мисля за путета и такива хубави не6та вие за колко свар6вате вие мом4ета кажете си ама не при сеха а сам 4екии благодаря предварително на вси4ки !!!

Guest
    а кажете

(null)
    Guest
    Едно от нещата които биоинженерията ни трябва да постигне(а особено сега след влизането ни в Европейския Съюз), е 5 минутна еякулация.
    А дали това ще стане чрез клониране, или специални инжекции само времето ще покаже... \0

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Нормално е, спокойно. Това че свършваш за 5 минути по време на мстурбиране, не значи, че ще свършваш толкова бързо по време на секс.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    ami az po nqkoi pyt svyr6vam i po barzo

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Нормално е, спокойно. Това че свършваш за 5 минути по време на мстурбиране, не значи, че ще свършваш толкова бързо по време на секс.
    апък ако ползва капут още 20-30 мин добавя

споко бе има хора за 1 минута свършват
    няма страшно

Craig David-Walking Away

Чесно мога да свърша с чекия ако искам и за 30 сек ако много съм възбуден ако искам и за 5-10 мин всичко е строго индивидуално

Фен
    Град
    Iowa
    Няма нормално и ненормално, зависи от настроението, обстановката, загорялостта.... а и от човека, всеки е различен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си