.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

съществува ли любов на наще години????

смисал не говоря за това да харесваш някой или нешо подобно въпроса ми е дали съществува взаимната любов или на наща възраср всичко е просто секс един познат ми каза "Момиче стегнетесе на наща възраст любов няма всичко е просто едното чукане"Въпроса ми е според вас прав ли е?????

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Зависи от човека.За него може да е просто чукане,но за други може да е много повече от това.Според мен за любовта няма възраст и ми изглеждат жалки хора които казват-ти си много малък/малка за да си влюбен/а.Зависи кога ще срещнеш точния човек-може да го срешнеш на 12 и/или на 20(пример само давам).Тъй че по въпроса ти дали е прав,според мен не!
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че не е прав.Това, че той е така и е избрал така да живее сега, не означава, че всички са така.Обичам приятеля си и той ме обича и как мога да се съмнявам, че е само заради секса с мен?Ние толкова много сме си говорили да нашите отношения, знаем колко безумно се обичаме така че....приятелят ти е в грешка.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Има хора и.. хора
    Такаче приятелят ти изобщо не е прав, среща се любов на нашата възраст, макар и по-рядко и в повечето случай несподелена..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Boje! Q stiga.. Kakvi sa tia gluposti... Ne e vqrno razbira se Pyk ot moq gledna tochka za da ima chukane trqbva da ima lubov.. tei che .. napravi si sam izvoda!

Ами аз чесно да си кажа на 15-16 си съм и , немога да кажа че съм обичала... това зле ли е или..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Има любов, наистина!Но в повечето случаи е несподелена

Супер фен
    Според мене доста деца живеят в заблуда. Няма как да знаят какво е любов без да са пробвали кво е с други и как не са толкоз лесни нещата по отношение на любовта. Просто като страдаш от липса на внимание и получаваш изкривена представа за нещата.
    2т. системно

Guest
    spored men ima trypki koito mogat da se prevyrnat v syjitelstva za opredeleno vreme a ponqkoga v luboff

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от decu4ka
    Ами аз чесно да си кажа на 15-16 си съм и , немога да кажа че съм обичала... това зле ли е или..
    просто още не си срещнала момче което да заслужи любовта ти... ...
    а колкото до темата:понякога има любов и не е просто за едното чукане,но има и такива случай в който е обратното!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Град
    София
    NEEE kategori4no Sexa e izraz na lubovta,privurzanostta....(ne vinagi,no v pove4eto slu4ai) Az mislq 4e ima lubov...za6to sam bezumno vlubena v priqtelq mi,s koito sme ve4e 1 godina zaedno.E da naistina rqdko se slu4va da popadne6 na to4niq 4ovek i vsi4ko da e vazimno,no vse pak ne e navuzmojno
    {{{maKe m3 L{}V3 yOu}}}

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Определено зависи от хората.Мн момичета на моята възраст са к***и и при тях определено е важно само секса.Но аз мисля че приятелят ти не е прав,според мен се среща любов на нашата възраст(аз съм на 16 скоро 17)а тово дали е споделена е друг въпрос,но за жалост мн често не е.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Guest
    Istinska liubov na na6ata (az sam na 16) vyzrast OPREDELENO moje da ima no kakto po4ti vsi4ki spomenaha dosega zavisi adski mnogo ot 4oveka.Az sym s priqtelq si ot blizo godina no s nego minahme prez super mnogo problemi predi da se syberem.Po4nahme da se zaribqvame gore dolu godina predi da se syberem oba4e ima6e i edin mn dylyg period ot vreme prez koito ne si govorehme.No v momenta v koito se sdobrihme ni be6e qsno i na dvamata 4e 6te se syberem...dosta se izmy4ihme predi da se syberem no na6ata liubov opredeleno e istinska.Za da zadyrji6 podobna vryzka se iziskvat mn golemi usiliq i samojertvi no v kraina smetka ako go pravi6 za 4oveka koito obi4a6 istinski si struva

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Според мене доста деца живеят в заблуда. Няма как да знаят какво е любов без да са пробвали кво е с други и как не са толкоз лесни нещата по отношение на любовта. Просто като страдаш от липса на внимание и получаваш изкривена представа за нещата.
    Има доза истина в тези думи .
    И на мен ми се е случвало да се разделя с човек , когото обичам , за да бъда с друг , когото си въобразявам , че обичам . И разликата веднага си пролича .
    Колкото до това , дали има обич на тези години - ДА , има . Лошото е , че правим доста грешки и сме доста наивни , заради което погубваме заобикалящата ни любов.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Не е прав. Има любов поне за мен. От 2 години съм с човек, който обичам и ме обича. след всичко, което сме преживели заедно мога да кажа, че съм сигурна, че любовта съществува. За съжаление много малко хора на тази възраст се успели да изпитат тези чувства и само човек, който не ги е усетил би казал, че любов не съществува.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

maretoooo
    Guest

a

mi nqma vzaimna liubov na na6ta vazrast

Re: a

Цитирай Първоначално написано от maretoooo
    mi nqma vzaimna liubov na na6ta vazrast
    И тук аз лудо влюбената ще кажа, че не съм съгласна с това твърдение.
    Наистина понякога е трудно да намериш подходящия човек, но това не означава, че не може да има взимна любов на тези години.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Лелееееее поредната комплексарска тема Естесвено,че има любов и освен оная чиста любов към приятел,към семейството,към живота и самия тебе...кам нещата,които те радват...(за която съм сигурна,че НЕ става дума в темата) съществува и оная любов между момче и момиче,подплатена с искренност,отдаване,довери е и приятелство....тва е комплексарщина........дразня се адски много.К'ви са тези глупости и ти да му се връзваш да тоя .......ужасТ

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: съществува ли любов на наще години????

немога да сфана нещо същата тема пуснах и аз ти четеш ли изобщо в тоя форум?!?!?!??!самоче моита тема е по оптимистична от тая!!! депресанти естествено че има не е задулжително да е с момиче но има..............може да се обичаш себеси може и с момиче ако си намериш нема лошо!!!!.............и мнм хора почват да ме дразнат с тва сичко било само за чукане..........балъции като не сте я намерили незначи че няма пфффффффффффффф думи немам.....!!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Re: съществува ли любов на наще години????

[quote="Bacard1"]немога да сфана нещо същата тема пуснах и аз ти четеш ли изобщо в тоя форум?!?!?!??![quote]
    mi bravo na tebe

Six billion people in the world,six billion souls,and sometimes,all you need is ONE

Голям фен
    Град
    на луната
    Точно на 15-16-17 години едва ли има истинска, изпепеляваща любов, но и не е всичко едното чукане! Според мен има силни чуства, но чак любов не мога да ги нарека. Това си е само мое мнение
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Има хора и.. хора
    Такаче приятелят ти изобщо не е прав, среща се любов на нашата възраст, макар и по-рядко и в повечето случай несподелена..

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    любов на 15-16-17 години ..извинявам се ама такова нещо няма ! тва са лапешки историй !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си