- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Женствен?!
Значи едно момче тръган да ме сваля и аз също сякаш чувствам привличане. Все пак е готин и на мен ми харесва. Но днеска една фр и едно момче изръсиха че бил женствен. Мен не ми изглежда чак така, но те го познават много по добре и ако е така... нз но не смятам да се обвързвам с него. Попитах в какъв мисъл женствен, а те ми отвърнаха "Ем той самия се държи женствено", но на мен не ми се струва така. Та въпроса ми е: нормално ли е да тръгна с момче което според другите е женствено(пък и може да е) и всичко свързано с това. Плс отговорете ми колкото се може по бързо... до утрее трябва да съм решила.
Според мен не трябва да се интересуваш от мнението на околните.Ако на теб ти харесва момчето-покажи му.Ако ли пък не-отблъсни го.Аз също имам приятел,на когото постоянно му казват,че е женствен но на него хич не му дреме и е перфецт с момичетата.Тъй че ти реешаваш,но не оставяй околните да водят живота ти!![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Защо да не е нормално?Това, че двама човека например твърдят това, не означава, че е така, а още по-малко теб трябва да интересува, щом ти не смяташ, че е така...не се влияй от чуждото мнение, ако наистина го харесваш.
О Боже.. ако ти харесва момчето какво се интересуваш от мнението на околните?
Бил женствен.. ае моля ти се.. и аз преди време ходех с едно момче, което обожавах, две мои приятелки ми споделиха, че е женствен(но не маниерите му, а чертите на лицето му)и че не го харесват, ако си мислиш, че мен ме интересуваше..
Но според мен самият факт, че питаш такова нещо, говори, че нямаш никакви сериозни намерения към него... или поне връзката ви надали ще издърже дълго, защото явно се манипулираш лесно...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мерси за съветите. Наистина както е споменато в по горните постове аз лесно се взлушвам в мението на другите и тва е ужасно. Пък и едновременно с това гледам да не сгреша в нещо защото съм адски чувствителна.... Но иначе адски благодаря..
Абе хора с какви глупави неща се занимавате.Я първо решете какви са критериите за да може да се нарече един мъж женствен пък и има ли значение дали е така или не.За някои хора мъже които са романтични и обичат да правят жестове на приятелките си също спадат към женствените.В днешно време си мислех,че е изчезнало такова определение като женствен мъж след като се появиха метросексуалните мъже като Бекъм.Само с глупости се занимавате.Ако харесваш тва момче какво ти дреме за мнението да другите.![]()
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
haha ami spored men ve4e dosta ot mom4etata sa jenstveni i vupreki vsi4ko nqkoi si ostavit sladuri ... taka 4e kakvo ti puka kakvo govorqt drugite? vajnoto e 4e na teb si ti haresva. Puk i sumnqva me da se durji 4ak puk tolkova jenstveno... aide uspeh!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Адски тъпо ще е да му откажеш само заради на твоите "приятелки" мнението...Щом ти не го чувстваш женствен значи тръгни с него!!!УСПЕХ!Първоначално написано от 3 в 1
К`во ти пука?! Карай на преко през копривата... леле в тоз форум се срещат все повече и повече въпроси , на които човек може да си отговори и сам.
Успех 3 в 1
Както казва моито момиче НЕ ПЛАЩАШ ДАНАК ЧУЖДО МНЕНИЕ ко то пука ко мислат за нега важното е на теб да ти е добре с него мнмн ше е тупо ако само тва е причината да не тръгнеш с него!!!!!!!!!!!
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Не се влияй от чуждаото мнение. Слушай само сърцето си. Ако искаш да пробваш с него, направи го, за да не съжаляваш след това, че не си опитала.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами аз мисля че си доста тъпичка, честно казано. Що не питаш някоя приятелка кво да хапнеш за закуска ? Или да ти напише сценарии за някоя среща ?Първоначално написано от 3 в 1
Ами аз мисля че си доста тъпичка, честно казано. Що не питаш някоя приятелка кво да хапнеш за закуска ? Или да ти напише сценарии за някоя среща ?Първоначално написано от 3 в 1
И кво ти пука за мнението на другите? Те ли ще ходят с него или ти? Трябва да си много проста за да се влияеш от чужди коментари...Първоначално написано от 3 в 1
Момиче..какво слушаш другите...различни хора различни идеали...за един е грозен,за друг е готин за трети е красив....всеки си пада по различни типове мъже/жени!Ти ако слушаш на всеки мнението трябва цял живот да си сама щот се някой ще се намери да не хареса нещо на гаджето ти!И мойата приятелка смята гаджето ми за смотаняк и грозен,но и аз не харесвам нейното гадже като външност...всички казват че моя е мн готин,но с енамери някой да ми каже че не го харесва....е зарязах ли го...мне аз си го обичкам за мен е най красивото момче на света и няма друг за мен!Помисли над тва дет ти написах...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
Виж му тялото . По тялото се познава мъжа мъжествен ли е , не по красотата на лицето . Дебел ,грозен , брадясъл чичка с повече естрогени отколко тестостерон и тяло тип "круша" ще ти каже ,че Брад Пит е женствен , но си няма представа че Брад пит има два пъти повече мъжки хормони от него , и е с порпорционално мъжко тяло , и въпреки това има красиви черти на лицето .
Специално за лицето , красотата му се определя от 1+2
1. женски хормони - естрогени (количеството е генотип , тоест предадено от родителите) които естогени имат и мъжете в малки количества
2. Порпорционалност което се оформя в детството (което е фенотип(придобитост) , тоест чиста доза късмет ) .
По въпроса , дори красив , мъжът може да е по - мъж от другите , а приятелките ти може и да ти завиждат че е харесал тебе
тва е чиста доза биология и тъй като съм доцент по тази наука не виждам смисъм някой да оспорва , а да отвори гугъл и да почете![]()
ще дам само един съвет
Вярвай в душата на картите!
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Аз бих ти казала,че е напълно нормално да тръгнеш с момче,което ти харесва(без значение дали другите мислят,че е женствен или не).Недей да слушаш какво говорят,а вземи го опознай и виж сама какъв е всъщност.Първоначално написано от 3 в 1
Според мен - ти си знаеш най-добре!
Incomplete..........
Първоначално написано от 3 в 1
Какво ти пука дали се държе женствено или не?
И изобщо какво ти пука толкова какво мислят околните?
хъхъ..
Мерси за съветите. Наистина много ми помогнахте и вече не мки пука кво мислят другите. Преди няколко дена една фр пък ми вика "тоя ли бе? той мноу отворен", а аз па й викам "Ми няя лошо". Тя май малко ми се обиди ама изобщо не се повлиях от мнението й. Рекоооооорд![]()