Ot mnogo vreme iskam da vi pisha.Vinagi si kazvam che sma silna i moga i bez da vi pisha,no sega prosto ne izdyrjah.Tva shte e porednata sylzliva i obiknovena istoriq.POznato vi na mnogo ot vas.Ne iskah da vi zanimavam,zashtoto nz dori kak shte mi pomognete.No sega mi e dostatachno dori da napisha samo .... bez da polucha otgovori i syveti.
Ta eto i kakvo iskah da spodelq.Ot veche 11 meseca sym ludo vlubena v edno momche.ZNam,che ne moga da sym s nego,zashtoto si propilqh shansa.Znam che az sym vinovna za tova da ne sym s nego i ne moga da si go prostq vse oshte.A i ne smqtam che nqkoga shte moga.Toi e prosto edno prekrasno momche.Za takova veche moga samo da mechtaq.Obichah go tolkova silno,no s tova da ne se poddavam lesno na chuvstvata mu i da ne mu pokazvam kolko go obicham .. go izgubih.Ne mi vqrvashe i vsichko prikluchi edva kogto zapochvashe.Naranih go mnogo,no sega stradam samo az.Dnes otnovo go vidqh ... i neshto trepna v men.I onazi usmivka s koqto me pogledna,i onezi mili ochi .... lipsvat mi.Beshe tolkova blizo a vsyshtnost taka daleko.Sega stoq v doma i si placha ... akkto pravq obiknoveno vsqka vecher.Imam priqtel,koito ne obicham,a prosto haresvam.Hubavo mi e s nego,no kogato pravi neshto vinagi go sravnqvam s bivshiq ...vinagi si mislq kak li bi go napravil toi ili che toi go pravi po dobre.Mnogo mi se iska da zabravq bivshiq,no prosto nemoga.Navsqkade ima hora i predmeti,koito mi napomnqt za nego.Tolkova shtaslivi bqhme,a az provalih vsichko. Az i smotaniq mi harakter.No sega nz kakvo da pravq.Stoq i mislq kakvo moje da go vyrne pri men.Toi e pyrvoto i moje bi shte ostane poslednoto momche,na koeto kazah ` OBICHAM TE ` i naistina go chuvstvah.A sega kolkoto da iskam - ne moga da mu go kaja.Vsichki znaeq kolko znachi toi za men ... no ne i toi.Nz zashto ne mi vqrvashe.A toi e edinstvenoto momche v jivota mi z akoeto mi e pukalo i ne sam se ebavala.
MOlq vi kajete mi kakvo da napravq.Kak da si go vyrna.Toi e smisala na jivota mi.Toi e vsichko za men.Toi i NIKOI drug.Ne izdyrjam bez nego.Kajete mi .... kak ????? kak da si go vyrna???Iskam da go gushna ... da se otpusna otnovo da ramoto mu i da byda otnovo shtasliva.OBICHAM GO PODQVOLITE PLSS HELPPP .....
P.S. Kajete mi da sa borq li za nego?I kak?Ili da go zabravq (koeto nz dali shte moga nqkoga da storq) ????