.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Kak da mu kaja

Des_
    Guest

Kak da mu kaja

Nz ot kade da zapo4na!?
    Mn mi e trudno da spodelq s nqkoi tova....
    Problemat e v tova,4e ne moga/ne znam kak/da kaja na priqtelq mi,4e iskam da se otkasna ot nego za izvestno vreme.Prosto ne znam dali naistina go obi4am ili izpitvam samo luda strast kam nego!?
    Toi mn me obi4a,znam go.I nz kak 6te prejivee tova,4e iskam da sam za malko dale4 ot nego,za da preosmislq 4uvstvata si!?
    Molq vi,kajete mi kak!?

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Кажи му това което каза на нас-че не си сигурна в чуствата си и трябва да преосмишлиш връзката ви.Ако те обича ще те разбере!
    Успех
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Голям фен
    Съгласна съм с горното мнение.Ако той те обича,ще те разбере
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Аз не мисля така! Колкото и да те обича, ще му стане кофти като го чуе това! Така че си премисляй чувствата в движение и му кажи ако си решиш, че без него ще си по-добре! Малко кофти звучи, ама ситуацията е такава!
    Every moment is another chance...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами кажи му, че искаш да си осмислиш чувствата към него и че ти трябва малко време..а той ако наистина те обича би трябвало да те разбере

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Цитирай Първоначално написано от Need_A_Girl
    Аз не мисля така! Колкото и да те обича, ще му стане кофти като го чуе това! Така че си премисляй чувствата в движение и му кажи ако си решиш, че без него ще си по-добре! Малко кофти звучи, ама ситуацията е такава!
    Емм напълно съм съгласен ...
    Incomplete..........

пф...и аз съм така ;( аз казах ,че ми трябва време..за да обмисля какво искам първо от самата мен , от него и от въската ни,... просто му кажи това ... ,че не си сигорна в чувствата си и ти трябва време..за да разбереш какво всъщност искаш..мн е трудно ..в момента съм в такова положение... и се чувствам ужасно объркана ;(

Мега фен Аватара на koalka
    Не ти препоръчвам да се откъсваш за известно време от него.Можеш да съсипеш една връзка.Представи си, че го обичаш обаче той не иска после да е с теб.Ти луда ли си, каква си?Мисли малко бе момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си