.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Be11a
    Guest

Вече не знам какво да правя

Здравейте! На 13 съм. Преди 1 година харесвах едно момче. Тогава то ме мразеше и се държеше отвратително с мен, както и с всички. Когато се откъснах вече от него и реших, че нямам шанс, започнах да търся други момчета - Воала, започна да се държи странно с мен. Като с кавалер, интересува се как съм, пише ми по Скайп постоянно, гледа ме с грейнал поглед. Абе май е влюбен в мен Мислех, че съм го превъзмогнала, но пак започнаха да ми пърхат пеперуди в стомаха. Как да му предложа? И той е на 13. И въобще какво да правя? Много съм объркана.

опознайте се още повече на живо и следи реакцийте му,и после ако си допаднете просто му казваш кво мислиш за него и така успех
    skype=thefreakboy92

Be yourself ! There are too many other people!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от TheFreakBoy92
    опознайте се още повече на живо и следи реакцийте му,и после ако си допаднете просто му казваш кво мислиш за него и така успех
    да просто изчакваш подходящия момент...и му казваш всичко,ако и той отвърне със същото-добре,но ако не-не се притеснявай все пак не е само той на тая земя!!!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Съгласна съм с мненията... излезте опознайте се и изчакай той да ти предложи
    Кучка съм, но не твоята...

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: Вече не знам какво да правя

Цитирай Първоначално написано от Be11a
    Здравейте! На 13 съм. Преди 1 година харесвах едно момче. Тогава то ме мразеше и се държеше отвратително с мен, както и с всички. Когато се откъснах вече от него и реших, че нямам шанс, започнах да търся други момчета - Воала, започна да се държи странно с мен. Като с кавалер, интересува се как съм, пише ми по Скайп постоянно, гледа ме с грейнал поглед. Абе май е влюбен в мен Мислех, че съм го превъзмогнала, но пак започнаха да ми пърхат пеперуди в стомаха. Как да му предложа? И той е на 13. И въобще какво да правя? Много съм объркана.
    Pfff za6to trqbva da se izlaga6 i da hodi6 ti da mu predlaga6?Iz4akai toi ako naistina e vluben v teb toi 6te napravi purvata kra4ka.Uspeh
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Re: Вече не знам какво да правя

Цитирай Първоначално написано от Sazi
    Цитирай Първоначално написано от Be11a
    Pfff za6to trqbva da se izlaga6 i da hodi6 ti da mu predlaga6?Iz4akai toi ako naistina e vluben v teb toi 6te napravi purvata kra4ka.Uspeh
    Мислех, че подобно примитивно мислене е останало дълбоко назад във вековете.
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на koalka
    Говорете си по скайпа, телефона, излизайте.Намеквай му, че го харесваш и да се надяваме, че ще ти предложи.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    айде по4вайте да се зарибявате
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен
    Pochnete da izlizate po kafeta,na kino hodete.Prosto obshuvaite i to vsichko shte si doide samo na mqstoto.A ako toi e sramejliv i ne predprieme pyrvata krachka .. davai smelo - napravi q ti.To v posledno vreme vse nie momicheta q pravim.
    Обичам те <3 !!!

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Цитирай Първоначално написано от malkata_
    Цитирай Първоначално написано от TheFreakBoy92
    да просто изчакваш подходящия момент...и му казваш всичко,ако и той отвърне със същото-добре,но ако не-не се притеснявай все пак не е само той на тая земя!!!!!
    На същото мнение съм и аз
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Мега фен Аватара на iiirish
    не е възможно на 13 чувствата ви да са толкова сериозни! така че според мен няма да загубиш нищо ако му кажеш за намеренията си спрямо него. но не бъди и прекалено директна може би в началото ще е по-добре първо да се сближиш с него, да излезете веднъж или два пъти и тогава намери най-подходящия момент

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си