.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Град
    Sofia
    Знаете ли колко е забавно?
    Някои хубав ден много от вас ще стигнат сами до този извод, но сега сте на вълна "всичко което не консумирам не се яде"
    съжалявам, че е така момчета или може би Ви е още рано...
    Много, ама много сладък батко !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от xblade
    Знаете ли колко е забавно?
    Някои хубав ден много от вас ще стигнат сами до този извод, но сега сте на вълна "всичко което не консумирам не се яде"
    съжалявам, че е така момчета или може би Ви е още рано...

priqten ot pryst i vibrator ima razlika chat li si ? tq bukvalno si te e naebala ti se opitvash da ni kajesh che bilo mnogo qko......... are bqgai ve

razbiram sys pryst da ti e byrkala tam 1-2-3 min da se kefish HUBAVO np ne si analen bandit.

ama tq te prasnala kato po knigite sys vibratira i toi mi sa prai tuka........ utre sigurno i sys vibrator sys kolan shta ebe

Guest
    Абе не знам кой е прав и кой е крив, ама погледнете правописа на тоя Анонимко, който спори с Ultra и ми кажете според вас той има ли 12 години? Да не говорим за "богатия" му речник от 20 думи...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе не знам кой е прав и кой е крив, ама погледнете правописа на тоя Анонимко, който спори с Ultra и ми кажете според вас той има ли 12 години? Да не говорим за "богатия" му речник от 20 думи...

anonimko maika ti go nauchi samo na tolkova nqmahme dosta vreme za drugi uroci nali trqbvashe da rodi i tebe glupeco

p.p. na anonimko mu e ligaveshto i hich ne obryshta vnimanie na pravopisi i takiva vajnoto e da se ligavq sys pomaci kato tebe {}{}{} az se zabavlqvam a ti se spichash

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Анално податлив и анално дащен е т'ва жив ГЕЙ за мене да иска да го 6ибат в АНАЛА !!! Браво Пеньо само тебе чака

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Me4oOoOo
    Анално податлив и анално дащен е т'ва жив ГЕЙ за мене да иска да го 6ибат в АНАЛА !!! Браво Пеньо само тебе чака

Guest
    много мъже дават на момичетата да ги симулират по анала

Мега фен Аватара на koalka
    Браво на теб, дано си щастлив, но нямаше смисъл да пускаш тема, тъй като само виждаш, че ти се подиграват.Ключ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си