- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nakratko My Love Story ako mojete da pomognete...
Blagodarq 4e si pro4ela celiq post
i 4e naistina mi kaza dosta verni ne6ta az ne znam koi sam i tva trqa se otkrie ama malko zor rabota vaprosa e ne koi sam a Kakvo iskam da byda! mislq 4e trqa sam dobyr no ne prekaleno lo6 no ne prekaleno "zlatnata sreda" nepostijima kakto vinagi za moite godini mislq 4e e normalno trqa napraq mnogo izbori i po dobre da gi izbera sam ... dori i da ne sa nai dobrite 6te badat moite izbori a kolkoto do gadjetata
i vsi4ko drugo nqma godini za liubovta moje i po kysno da doide ako iskat vsi4ki ot 12 13 godi6ni da po4vat da praqvt seks Vseki re6ava sam
i re6enieto si e negovo Po rano iskah da bada otvoren da se biq mn da imam vryzki i sqkvi takiva raboti na drugiq den isakh da abda dobyr i 4esten i gotin na tretiq den neznaeh kakyv da byda gledal sam mnogo filmi i ot tam fantaziqta mi po4na da deistva isakh da bada voenen i da ubivam hora da hodq po voini ... iskah da bada Gangster da pu6a treva da eba mnogo macki i da se praq an gazar a vsa6tnost da sam bokluk
na tretiq den pomislih ... i re6ih 4e ne znam kakvo iskam mislq 4e pyrvo trqa da otkriq koi sa silnite mi 4arti i ot tam da razbera koe mi e po priqtno da pravq i po tozi na4in da napravq izbora koito e po mi haresva nqma gre6en izbor prosto ima dobyr ne tolkova dobyr i vapreki vsi4ko
da si posredata izob6to ne e interesno!
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Незнам кой си и откъде си ,но всичко това което написа ти е 1 към 1 с моята история с едничката разлика че съм имал 2 гаджета за по няколко дена.Сега ...като чета коментарите си мисля че те са писали на мен , и че на мен помагат. Странно и аз съм същия като теб ... да не си ми брат близнак или клонинг баси,,пак и момичетата не ми обръщат мн внимание в даскало и по принцип да де ко да се прай няам голямо самучувствие и може би там ми е проблем не съм и много забавен когато сам с момиче спичам някой път друг път просто не мисля и не правя нищо стоя и си гледам или блея ли кво правя незнам и аз '' ТОЧНО !
И аз съм себе си , забавен съм , не съм много затворен ,не обичам да се занимавам с простотии ,опитвам се да се харесвам на момичетата , те всичките ми казват ,че съм сладък ама само това ли ебаси .. и аз съм човек .Правя си прически ама май само си давам парите за гел-напразно.Ходя на даскало като си мисля - ,,офф пак тъпото даскало'' и нямам търпение да свършат часовете и да се прибирам към нас - самичък . И само събота и неделя ми са дните в които се занимавам ,мотая се , ходя да карам ... нищо интересно . Явно и аз съм като теб .. или ти си като мен . Като се занимавам с момичета - нищо ,като не се занимавам- пак нищо , но поне правя нещо друго .. мерси за коментарите![]()
Аз ти казвам : Бъди себе си , не играй театър - всичко с времето си![]()
Vijte kolko dylgi postove pi6a i izglejda 4e mi se otdava
no neznam za6to ZNAM tolkova mnogo ne6ta No nemoga da gi izpolzvam
zatova trqbva da se nau4a da izpolzvam znaniqta si ne samo da gi znam
kakto po literatura vijte kolko dylgi postove pi6a pak tam imam smao 3ki i 2ki ujas nemoga da se setq za ni6to moje bi za6toto ne mi e interesno kakto tuk tuk pravq razsajdeniq i sam si otgovorqm neznam prosto kak da se nau4a da izpolzvam tova koeto znam
Vijte kolko dylgi postove pi6a i izglejda 4e mi se otdava
no neznam za6to ZNAM tolkova mnogo ne6ta No nemoga da gi izpolzvam
zatova trqbva da se nau4a da izpolzvam znaniqta si ne samo da gi znam
kakto po literatura vijte kolko dylgi postove pi6a pak tam imam smao 3ki i 2ki ujas nemoga da se setq za ni6to moje bi za6toto ne mi e interesno kakto tuk tuk pravq razsajdeniq i sam si otgovorqm neznam prosto kak da se nau4a da izpolzvam tova koeto znam
Pi4 vqrno malko ni si prili4at istoriite koeto me uspokoqva 4e ne sam samo az taka ama i ne trqa ni puka tolkova moje bi nestava 6toto mnogo go mislim za6to kak tka nie ne te da ?
Prosto bez da misli6 se otdai na miga vijda6 ne6to kazva6 ne6to za nego...
i tka v jivota idva liubovta otiva si zaminava si........
Blagodarenie na foruma osaznah mnogo mnogo ne6ta na koito ne obra6tah osobeno vnimanie predi tova prosto si misleh 4e ne stavam a istinata e 4e vseki stava prosto nqkoi go otkrivat po kysno drugi po rano
vyn6niq vid igrae 50% a haraktera kato cqlo dali si zabven sa6to 50% smisal ako se poddyrja6 kape6 se redovno pravi6 si pri4eski ne hodi6 kato klo6ar da miri6e6 i drugoto idva ot samo sebi si vqrno i az v momenta ne go vqrvam no vsa6tnost e tka
Liobovta e mnogo vajna v jivota bez neq ne e palnocen i
"SAmo vremeto moje da razbere kolko velika e Liubovta"
za6toto tq ne se raazbira na teoriq tq se razbira kogato se izjivee !
sq da praq dogatki i iz4isleniq koga 6te q sre6tna 6te q sre6tna kogato mu doide vremeto nai to4no kazano nadqvam se se pak da q sre6tna Momi4eto s glavno "M" ako me razbirate pravilno
i tka de
Trqa razbera koi sam i kakvo iskam tova e smsiala na jivota
Napravi Go po interesen !
Znaete li kakvo ?
Ve4e razbrah koi sam v momenta
v momenta sam dete na 14 godini i 6te napravq vsi4ko koeto ne bih napravil kato vyzrasten tva se kazva 6tastlivo detsvo!
vsi4ki vikat ijiveiite detstvoto si ne barzaite da porastvate i sa mnogo pravi napravete vsi4ko tova koeto nqma da napravite kato golemi ! i iskam da kaja li4no za sebe si 4e po4vam o6te ot sega!!!!
ne ot utre ne ot drugi den a ot sega!
za6toto tva e detstvoto a ne da porasne6 i da pravi6 gluposti togava pravete gluposti radvaite se 4e ste mladi bqgaite podska4aite dvijete se nedeite stoq pred kompiutrite za6toto zabavlenieto vi 4aka!
ako imate nqkakvi saveti 6te sam vi blagodaren!
Ето ти сам знаеш какъв искаш да бъдеш... Само трябва да намериш начина да постигнеш начина... Не си единствения тийнейджър който не знае кой е... и какво иска да постигне в живота си... Всеки възрастен е минал през това... Но рано или късно, с времето ще осъзнаеш...Първоначално написано от Konfucii
![]()
НЯКОЛКО ВАЖНИ СТЪПКИ:
1-намери си приятели,С КОИТО ДА ИЗЛИЗАШ!Ако сега си имаш някой или някои с които си дружиш,кажи им да излезете на кафенце,мафенце,наляво,над сно...Ако ли не,зарежи ги!Не ти трябват приятели,с които само да си приказваш за компютърни игри и такива глупости...Намери си някакви разгонени простаци,дето мислят само за "путки"(шма извиняаати за израза) или поне такива дето не ги е шобе да погледнат момичето в очите!
2.След като изпълниш точка 1,започнете да ходите наляво надясно,някъде,кадето се събират повече хора,в частност-момичета,или седняте на някоя по централна пейка,дебнете момичета,които видимо са си уредили среща(в 80 % от случаите след това отиват в кафе) и вие след тях!
3.Отърви се от кабаетите да си купуваш дрехи с майка си!Тя няма да е до теб цял живот!
Вече имаш стабилна основа за деиствие,когато едно момиче ти хареса,отиваш при нея,най-яко става ако не знаеш какво да правиш,на ум не ти идва нищо интересно,не знаеш какво да й кажеш,обаче въпреки това отиваш,дори да е най-голямата кучка на света,дори да е най-затвореното момиче,дори да се е захласнала и в разговора с приятелките й и да се смее пълно гърло,въпреки всичко това отиваш и й казваш "здравей"Така че цялата й компания да те чуе,не здрасти,мара,ко стаа и т.н.!Тя ще реагира по някъв начин,със сигурност първия път ще те отрежат,твърде вероятно е да се повтори и потрети,но тогава вече това ще един от многото пъти,досега винаги си бил игнориран,не малко са се ебавали с тебе каде ли не,какво толкова като се случи още веднъж,НИЩО НЕ ГУБИШ!!!!!!!Ако те хареса ще ти обърне внимание,твой проблем е как ще го задържиш!Тук отново е твърде вероятно да не успееш,и това да се повтори и потрети,но тогава вече проблема ти ще е решен!Вече виждаш някое хубаво момиче и го заговаряш,не се правиш на гъзар,не се правиш на каквото и да било!Ти си себе си,и точно заради това момичетата вече те харесват!Докато стигнеш до края на тук описания процес ще се мине много време,защото докато се престрашиш да тръгнеш по този път ще станеш поне в 9-10 клас,докато си хванеш първото гадже-11-ти,докато направиш сефтето,още няколко месеца....Ще ти кажа нещо много ценно-събирай се с приятелите си по често у някой от тях-ПИИТЕ!Но не се напивайте и след това в кафето,съмнявам се че си близвал до сега и ще ти кажа нещо важно,АЛКОХОЛА ще ти е най-големия приятел,макар че почти всички биха заклеймили употребата му,ВСЕКИ е опитвал!Като вкараш 100 грама нискокачествен "Флирт",така ще се развихриш,че ще се изумиш от самия себе си!За още въпроси и доуточнения ми пиши лични съобщения
Надявам се да съм помогнал....Всичко написано е от личен опит...!